TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YAZŞADER tüm fuarlar yerini alıyor

Adana TÜYAP Çukurova 15. Kitap Fuarı bir çok yazar-şair ve okura ev sahipliği yaptı. 15 . si düzenlenen kitap fuarına katılım geçen yıllara göre daha fazlaydı

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2023 07:32
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
YAZŞADER tüm fuarlar yerini alıyor

Adana TÜYAP Çukurova 15. Kitap Fuarı bir çok yazar-şair ve okura ev sahipliği yaptı. 15 . si düzenlenen kitap fuarına katılım geçen yıllara göre daha fazlaydı.

Büyük ilgi gören fuar 14-22 Ocak 2022 tarihleri arasında gerçekleşti.

Cemal Durmaz Adana Çukurova TÜYAP Kitap Fuarı gözlemleri hakkında Yazarlar ve Şairler Dayanışma Derneği Başkanı Cemal Durmaz şunları söyledi:

"TÜYAP gerçekten kitap fuarlarını Oscar seviyesinde düzenliyor diyebilirim. Bende derneğimizin bu fuarlara özellikle TÜYAP fuarlarına katılım sağlamasına büyük özen gösteriyorum. Bu fuarları önemsiyorum. Önce İstanbul TÜYAP Kitap Fuarına ardından düzenlenen Adana Çurkova TÜYAP Kitap Fuarına katılım sağladık. Sanırım Şubat ayı içinde de Bursa TÜYAP kitap fuarı var. TÜYAP genel merkezi ile gerekli görüşmeleri sağladım. İlk kez buradan söylüyorum. Dernek olarak katılım sağlamak için gerekli sözleşmeleri yaptım. YAZŞADER Bursa TÜYAP Kitap Fuarında yerine alacaktır. Tüm üyelerimize ve kitap severlere müjdeyi sizin aracılığınız ile vermiş olalım.

Adana TÜYAP Çukurova kitap fuarına derneğimiz 18 yazar ve şair üye arkadaşımız ile katılım sağlamıştır. Adana uzak bir yerde olmasına rağmen bu katılım bizim için çok önemliydi. Yine stant bazında düşünüldüğünde YAZŞADER'in en kalabalık yazar ve şair ile katılım sağladığını söyleyebilirim.

Dernek olarak imkanlarımız elverdiği sürece özellikle TÜYAP kitap fuarlarına katılım sağlamaya gayret edeceğiz.

Fuarlarda en çok okurlar ile birebir sohbet etmeyi çok seviyorum. Ayrıca kitaplarımızda bizlerin evlatları gibi onların fuarlarda yer alıyor olması da ayrı bir mutluluk. Bununla birlikte yazar ve şair arkadaşlarla bir arada olmak, yeni arkadaşlar ile tanışmak ayrı bir huzur.

Dernek olarak fuarlarda yer almaya devam edeceğiz. Yeni fuarlarda görüşmek üzere ayrıca bu fırsatı verdiğiniz için İLKSES Gazetesi'ne de teşekkür ederim. ” HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.