TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni bağlanan ilçelere pozitif ayrımcılık

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel iftar buluşmalarının ikincisinde 716 muhtar ve aileleriyle bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Yeni bağlanan 9 ilçe 23 belde, 430 köye biraz daha fazla hizmet götürüp ağırlık vereceğimizi duyurmak istiyorum” dedi

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2015 07:22
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Yeni bağlanan ilçelere pozitif ayrımcılık

ANIL YIKGEÇ- İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel iftar buluşmaları, kentin Güney aksında bulunan 17 ilçeyle devam etti. Geçtiğimiz günlerde Kuzey aksında bulunan ilçelerin muhtarlarını ağırlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, bu kez Bayındır, Gaziemir, Menderes, Selçuk, Torbalı, Kemalpaşa, Buca, Balçova, Güzelbahçe, Seferihisar, Urla, Beydağ, Çeşme, Kiraz, Ödemiş, Tire, Bornova ilçelerinden 716 muhtar ve aileleriyle bir araya geldi. İftara ayrıca CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır ve Bornova Belediye Başkanı Olgun Atilla da katıldı.

 DEVLETİN GÜÇLENEREK DEVAM ETMESİ GEREKİYOR

 Genel seçimin ardından hükümet kurma çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan Kocaoğlu, “Sağlıklı bir hükümet kurulmasını, ülkemizde devletin ve kurumların güçlenmesini diliyorum. Hepimizi birbirine bağlayan 78 milyon vatandaşı sahiplenen can ve mal güvenliğini sağlayan devlet kurumlarını güçlenerek devam etmesi gerekiyor” diyerek konuşmasına başladı. Çalışmaları hızlı bir şekilde de yapmaya devam edeceklerini ve 4 milyon vatandaşa hizmet edeceklerini ifade eden Kocaoğlu, “Çalışmalarımızı hızlı bir şekilde yapıp muhtarlarımıza ve 4 milyon hemşerimize layık olmaya çalışacağız. Yetişemediğimiz işlerin bilincindeyiz. Yeni bağlanan 9 ilçe 23 belde, 430 köyün birçok ihtiyacı yapılacak işleri var. Diğer 10 ilçede 10 senedir çalıştık. Oradaki ihtiyaçların bittiğini söylemiyorum ama buradan sizlerin de samimiyetine, iyi niyetine sığınarak bu yeni bağlanan ilçelere ve köylere biraz daha fazla hizmet götürüp ağırlık vereceğimizi duyurmak istiyorum. Oraların temel ihtiyaçlarını da karşılamamız gerekmektedir” dedi.

 HEDEFİMİZ GÜVENİNİZE LAYIK OLMAK

 Yeni bağlanan ilçelerin, beldelerin ve köylerin ihtiyaçlarını bir an önce karşılanması gerektiğine vurgu yapan Aziz Kocaoğlu, “Yeni bağlanan ilçelerin, beldelerin ve köylerin ihtiyaçlarını bir an önce karşılamamız gerekiyor. Merkez ilçeler dışındaki ilçelerde ana bölge şantiyelerinin yer arayışını çalışmalarını sürdürüyoruz. Önümüzdeki aylarda daha çok birlikte olacağız. Bürokrat arkadaşlarımız sizinle birebir, yerelde görüşme olanağı bulacak. Yerelde kalkınma diye başlattığımız, İzmir’in ve İzmirlinin kalkınması için yaptığımız çalışmalara hız vererek devam ediyoruz. Belediye hizmetlerinin dışında bunları da yapmamız gerektiğine inanıyoruz. Ben sizlere inanıyorum, sizler de bana güvendiniz, 3 seçim oylarınızla belediye başkanı yaptınız. Sizin inancınıza ve güveninize layık olmak dışında bir hedefimiz yok. Hep birlikte, samimiyetle, iyi niyetle birbirimize yardımcı olarak eksiklerimizi gidereceğiz. Mübarek Ramazan ayının ülkemize barışın ve kardeşliğin gelmesine vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.