TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Büyükdağ son yolculuğuna uğurlandı

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Latif Büyükdağ gerçekleşen törenle son yolculuğuna uğurlandı

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2015 07:45
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Büyükdağ son yolculuğuna uğurlandı

ONURHAN ALPAGUT

Geçtiğimiz günlerde bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Latif Büyükdağ İzmir Büyükşehir Belediyesi önünde gerçekleşen bir tören ile uğurlandı. Yapılan törende acı hüzün ve acı hakimdi. Törende başta Latif Büyükdağ'ın yakınları olmak üzere İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu, Meclis üyeleri ve çok sayıda kişi yer aldı.

"IŞIKLAR İÇİNDE YATSIN"

Törende Latif Büyükdağ hakkında konuşma gerçekleştiren İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu, Büyükdağ'a Allahtan rahmet yakınlarına ise sabır diledi. Kocaoğlu, "Meclis üyemiz Latif Büyükdağ gerçekleşen bir trafik kazasında vefat etti. Hepimizin başı sağ olsun. Tüm Büyükdağ ailesine yakınlarına ve kardeşlerinin başı sağ olsun. Kendisiyle bir buçuk seneye yakın güzel çalışmalar yaptık. Ben kendisinden Meclis üyem olarak çok memnundum. Çok faydasını ve desteğini gördüm. Acımız büyük. Acınızı paylaşıyoruz ve kendisi ışıklar içinde yatsın" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.