TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tanık aranıyor

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde geçtiğimiz günlerde meydana gelen trafik kazasında annesini kaybeden Deniz Fen, bastırdığı el ilanlarıyla olaya tanık olan birilerini bulmaya çalışıyor

Haber Giriş Tarihi: 23.12.2014 07:56
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Tanık aranıyor

MEHMET ŞERİF TOPRAK

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde geçtiğimiz günlerde meydana gelen bir trafik kazasında annesi Kamile Fen’i kaybeden Deniz Fen olayın peşini bırakmayacağını söyledi. Bastırdığı el ilanları ve broşürlerle olaya tanık olan birilerini bulmaya çalışan Fen, adaleti aramaya devam edeceğini dile getirdi. 16 Aralık Salı günü yaşanan kazada ağır bir şekilde yaralanan Kamile Fen, aynı günün gecesinde hayatını kaybetti. Otomobiliyle 70 yaşındaki Kamile Fen’e çarpan endüstri mühendisi 27 yaşındaki kadın sürücü Ş.Ü. ise yaşanan trafik kazasının ardından yakalandı fakat aynı gün serbest bırakıldı. Kamile Fen’in oğlu Deniz Fen ise olaya tepki gösterdi. Yaya geçidinin bulunmadığı yerde gerçekleşebilecek olası trafik kazalarında başka canların yanmasını istemediğini belirten Deniz Fen, yaya trafiğinin yoğun olduğu bölgede en kısa sürede önlem alınmasının gerektiğini vurguladı.

BROŞÜRLERLE TANIK ARIYOR

Yaşanan trafik kazası sonucunda annesi Kamile Fen’i kaybeden Deniz Fen, İzmir’in birçok farklı noktasına el ilanları, broşürler ve afişler bastırarak olaya tanık olan birilerini arıyor. Bastırılan el ilanlarında şu detaylar yer alıyor: ‘16.12.2014 Salı günü saat 17.00 civarında, Yunuslar yakınında, A101 marketin deniz tarafında bulunan otobüs durağının önünde gerçekleşen ölümlü trafik kazasına tanık olduysanız, insanlık adına aramanızı rica ederiz.’

Otomobil sürücüsü Ş.Ü.’nün gözaltına alındığı ve serbest bırakıldığı gün, hastaneye kaldırılan Kamile Fen gece 23.30 sıralarında hayatını kaybetti. Kamile Fen, Bostanlı Beşikçioğlu Camii'nde geçtiğimiz perşembe günü kılınan cenaze namazının ardından Soğukkuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

“YANLIŞ BULUYORUM”

Gerçekleşen trafik kazasının ardından sürücünün yakalanıp aynı gün serbest bırakılmasını yanlış bulduğunu söyleyen Deniz Fen, “Sürücünün sorgusu yapıldı mı yapılmadı mı bilmiyorum. Yakalandığı gün serbest bırakıldı. Şu an benim de olayla ilgili pek bir bilgim yok. Araştırmalarıma devam ediyorum. Bastırdığım ilanları farklı noktalarda dağıtarak olaya tanık olan birilerini arıyorum. Bir kamera görüntüsü, herhangi bir fotoğrafa denk gelmedim. Ama aramaya devam edeceğim. Dediğim gibi henüz tam bir bilgiye sahip değiliz, fakat olayı sorgulamaya devam edeceğim. Bu büyük bir üzüntü benim için. Başka canlar yanmasın diye de yaya geçidinin bulunmadığı yerde en kısa sürede önlem alınmasının gerektiğini düşünüyorum” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.