TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kuyruğa çözüm

ESHOT Genel Müdürlüğü, 65 yaş ve üstü vatandaşların, elektronik kart başvurularını sıra beklemeye gerek kalmadan www.eshot.gov.tr internet sitesinden de yapabileceğini duyurdu

Haber Giriş Tarihi: 05.11.2014 09:16
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Kuyruğa çözüm

Açıklamada başvurular için herhangi bir tarih kısıtlaması olmadığı da hatırlatılarak, 65 yaş ve üstü yolcuların nüfus cüzdanlarıyla seyahat etmelerine bir engel olmadığı dile getirildi.

4 FARKLI NOKTA

Şehir içi toplu taşıma hizmetlerinden nüfus cüzdanları ile ücretsiz faydalanan 65 yaş ve üstü vatandaşlar için İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından verilecek ücretsiz elektronik kart başvurularının alımına başlandı. ESHOT Genel Müdürlüğü, başvuru merkezlerinde oluşabilecek yoğunluğa karşı, aynı işlemin kurumun internet sitesi (www.eshot.gov.tr) üzerinden de yapılabileceğini açıkladı. Başvuruların herhangi bir tarihle kısıtlı olmadığını hatırlatan ESHOT yetkilileri, 65 yaş ve üstü vatandaşların kart başvurularının internet sitesinden kolaylıkla yapılabileceğini dile getirdi.

Elektronik kart başvuruları; internet ortamının yanı sıra, Konak Çok Katlı Otopark altı, Üçkuyular Aktarma Merkezi, Karşıyaka Vapur İskelesi ve Bornova Aktarma Merkezi olmak üzere 4 noktadan yapılıyor. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.