TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan adayı Erten önceliğini açıkladı

Karşıyaka’da 21 Mayıs'ta yapılacak olağan kongrede başkanlık için Mutlu Altuğ'la yarışmaya hazırlanan Ali Erten, "Sponsorumuz olmazsa misyonumuz takımımızı şampiyon yapmaktan çok tesislerimizi tamamlamak olacak" dedi

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2015 08:00
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Başkan adayı Erten önceliğini açıkladı

Kongre sürecinde Karşıyaka'yı Süper Lig'e taşımak için destek vereceğini açıklayan iş adamı Erdal Acar'ın tam desteğini alan Erten, "Aday olmaya karar verdiğimde Acar'ın futbol takımına sponsorluk düşüncesini bilmiyordum. Yolu çıkarken buna göre hareket etmedim ama desteği bizim için büyük bir artı olacak" diye konuştu.

"Seçimi kazanırsak futbol şubesine yönelik resmi teklifini alacağız, gerekirse teklifi genel kurula da sunarız" diyen Ali Erten, "Sponsorluk gerçekleşmezse daha makul hedeflerle yola çıkacağız. Misyonumuz takımımızı şampiyon yapmaktan çok tesislerimizi tamamlamak olacak. Tesisleri tamamlayamazsak her yıl bu bütçelerle borçlanarak gemiyi yüzdürmemiz mümkün değil" dedi.

Ali Erten, basketbol takımının daha büyük bir hedefle yola çıkması için sponsor Yaşar Holding'le görüştüklerini belirterek, "Orada Antrenör Ufuk Sarıca'nın kurduğu başarılı yapıyı kesinlikle bozmayız" dedi.

KOLTUK TARAFTARDAN

Karşıyaka'da sosyal medya temsilcileri, kulübün yeni stat projesinin gerçeklemesi için yoğun çaba harcayan Ali Erten'e anlamlı bir hediye verdi. Taraftarlardan Feruz Bozarslan, Erten'e 15 bin kapasiteyle yenilenmek için yıkılan İlçe Stadı'nın tribünlerinden sökülen bir koltuğu hediye etti. Taraftarın jestiyle duygulanan Erten, "Stadın bittiği, taraftarımızın Çarşı'dan maçlara gittiği günlerin hayalini kuruyorum. Futbol takımımız için Sasalı'da hazine arazisine yeni bir kamp tesisi yapmayı planlıyoruz. Altyapılar ve diğer branşları Çiğli Tesisleri'ne taşıyacağız" ifadelerini kullandı.

ROTA KOLEJİ'NDEN AÇIKLAMA

Kadınlar Voleybol 2'nci Ligi'nde mücadele eden İzmir takımı Rota Koleji, Karşıyaka'da başkan adayı olan Mutlu Altuğ için ortaya atılan, "Altuğ voleybolda Rota Koleji'yle işbirliği yapacak. Karşıyaka Koleji de aynı okulla ortaklaşa kurulacak" iddialarının doğru olmadığını açıkladı.

Rota Koleji Spor Kulübü Başkanı İsmail Yavuz'un yaptığı açıklama şöyle: "Sosyal medyada yer alan haber bizim bilgimiz dışımızda yapılmıştır ve bu konuyla ilgimiz kesinlikle bulunmamaktadır. Rota Koleji olarak değil Karşıyaka Spor Kulübü, hiçbir kulüple birleşme gibi bir niyetimiz olmamıştır. Daha önce olduğu gibi Türk voleyboluna hizmetimiz Rota Koleji adı altında devam edeceğini bilgilerinize sunarız."

KARŞIYAKA ŞAMPİYONA KARŞI

Öte yandan PTT 1'inci Ligi'nde son 5 maçtan mağlubiyetle ayrılarak play off iddiasını yitiren Karşıyaka, bugün Süper Lig'i garantileyen Kayserispor'a konuk olacak.

Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'ndaki karşılaşma saat 19.00'da başlayacak. Volkan Bayarslan'ın yöneteceği mücadelede ev sahibi ekibin tribün kapatma cezası bulunuyor. Kayserispor ve takımın Karşıyakalı teknik direktörü Cüneyt Dumlupınar, bu mücadeleyle kupasına kavuşacak.

Ligde son 5 maçta 3 kez 5 gollü yenilgiler alan Karşıyaka'da Shukurov, Servan, Ahmet, Mehmet Sıddık ayrıldı, Yenal, Cenk ve Can sezonu kapattı. Sahaya yine altyapı ağırlıklı bir kadro çıkacak. (DHA/İZMİR)

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.