TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kocaoğlu, iftarda muhtarlarla buluştu

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 13 ilçenin muhtar ve aileleriyle Tarihi Havagazı Fabrikası'ndaki iftarda buluştu. Başkan Kocaoğlu, bu dönemde kırsal alanlara daha fazla yatırım yapacaklarını söyledi

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2015 07:10
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Kocaoğlu, iftarda muhtarlarla buluştu

TANER UYANIKER

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Tarihi Havagazı Fabrikası'ndaki iftarda muhtarlarla buluştu. İftara Aliağa, Çiğli, Foça, Karşıyaka, Menemen, Bayraklı, Konak, Karabağlar, Bergama, Kınık, Dikili, Karaburun ve Narlıdere ilçelerinden 576 muhtar ve aileleri katıldı. Özellikle gençler Kocaoğlu ile selfie çekilme yarışına girdi. Konuklara seslenen Başkan Aziz Kocaoğlu, bu kutsal ayda dargınlıkların bitmesini, sevgi, saygı ve barışın egemen olmasını diledi.

“SÜREKLİ BİR ÇALIŞMA İÇİNDEYİZ”

İftara Başkan Kocaoğlu dışında, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ve Karaburun Belediye Başkanı Ahmet Çakır da katıldı. Muhtarlara seslenen Kocaoğlu, sınırların iki misli genişlediğini belirterek, “30 Mart 2014 seçimleriyle birlikte 430 köy, 23 belde, 9 ilçe ve yüzölçümü olarak eski sınırlarımızın iki mislinden fazla bir alan Büyükşehir Belediyesi'ne bağlandı. Yani yükümüz iki kat arttı. Buralara hizmet götürebilmek için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Yeni bağlanan ilçelerimizin bütün ihtiyaçlarını bir iki sene içinde karşılamak mümkün değil. Ancak Muhtarlar Masası, Hemşeri İletişim Merkezi, bürokrat arkadaşlarımız, meclis üyelerimiz, ilçe belediye başkanlarımızla birlikte tüm sorunlarınızı tespit ediyoruz. Her köyümüze, her mahallemize ulaşmak, hizmet yapmak istiyoruz. Sizlere, halkımıza layık olmaya çalışıyoruz. Eksiklerimiz, gerçekleştiremediklerimiz olabilir. Benim sizlerden dileğim sabretmeniz, bize inanmanız ve güvenmenizdir. Biz seçimleri düşünerek değil, sürekli çalışarak görevimizi yapmaya çalışıyoruz” dedi.

KIRSAL ALANLARA DAHA FAZLA YATIRIM

Belediye olarak çalışmalarına devam ettiklerini ifade eden Kocaoğlu, “İzmir’in en uzak köyünden merkezine kadar kalkınması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Kırsal alanlardaki muhtarlıkların sorunlarına daha fazla eğileceğiz. Bunun nedeni de şimdiye kadar oraya az hizmet gitmesidir. Tabi ki de merkezde duracak değiliz orada da çalışacağız” diye konuştu.

İKİNCİ BULUŞMA YARIN

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu yarın ise diğer 17 ilçenin muhtarlarıyla yine Tarihi Havagazı Fabrikasındaki iftarda bir araya gelecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.