TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“İktidarın övünmeye hakkı yok”

CHP İzmir Milletvekili ve PM Üyesi  Dr. Aytun Çıray, Geçmiş hükümetlerin icraatlerini geçemeyen iktidarın övünmeye hakkının olmadığını söyledi

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2015 07:55
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
“İktidarın övünmeye hakkı yok”

NİHAT AK

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Dr. Aytun Çıray, seçim çalışmalarını baba ocağı olan Bayındır İlçesinde sürdürdü. Hekimliği döneminde sağlığına kavuşturduğu yurttaşların yakınları Dr. Çıray'ı devlet büyüklerini karşılar gibi karşıladılar. Sık sık Sağlık Bakanı Aytun Çıray sloganı atan köylüler Milletvekilini bağırlarına bastı. Gördüğü ilgi ve coşku karşısına duygu yüklü anlar yaşayan Çıray, doğup büyüdüğü topraklardan yine büyük destek aldı.

"BUNLAR MENDERES'İN TIRNAĞI OLAMAZLAR"

Dostlarıyla sıcak bir atmosferde konuşan CHP Milletvekili Çıray, "Lafla peynirci gemisi yürümüyor. Tüm rakamlar ortada. Gemi karaya oturdu. Giderlerse kriz çıkacak değil. Zaten kriz ortamındayız ancak es kaza gitmezlerse krizin ağababası yaşanacak. Övünecekleri bir şeyleri olmayanlar geçmişe küfrü maharet sayıyorlar. On üç yılda tüm mahirliklerini ve maharetlerini gösterdiler. Yurttaşlarımızın AKP'nin görmediği kutusu, dinlemediği rezilliği kalmadı. Kendilerini Menderes'le mukayese ediyorlar. Siz kim Menderes kim! Siz hırsızları değil polisleri ve hakimleri hapse atmayı maharet olarak görüyorsunuz. Dokunulmazlıkları sülale boyu. Ama boylarının ölçüsünü 7 Haziran’da vereceğiniz destekle alacaklar" dedi.

"CHP GELECEĞİ AKP GEÇMİŞİ TEMSİL EDİYOR"

İktidarı eleştirmek yerine CHP İktidarında neler yapacaklarını her yerde anlatmaya devam edeceklerini belirten Milletvekili Çıray, "Şimdi biz önümüze bakıyoruz. Geleceğe bakıyoruz. İleriye umutla bakıyoruz. Zenginliği tabana yayacak bir kalkınma hamlesini iktidarımız döneminde gerçekleştirmenin aşkıyla yanıp tutuşuyoruz. Kalkınma hamlesi tabandan başlayan, yeni bir heyecana ve ruha ihtiyacımız var. Bunu başardığımızda çok ileriye gideriz. Yurttaşlarımızın bildirgesiyle, birlikte başladık birlikte başaracağız. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın" şeklinde konuştu.

"MERKEZ TÜRKİYE CAN SUYU"

Tehditle ülkenin yönetilemeyeceğini vurgulayan Dr. Çıray, "Biz gidersek borçlarınızı ödeyemezsiniz diyenlere deyin ki;  CHP döneminde borçları silinecek. Emekliye emekçiye, esnafa, köylüye ve çiftçiye destek vereceğiz. Merkez Türkiye projesiyle kıtaları birleştireceğiz. Kuruluşundan sonuna milyonlarca insanımıza iş ekmek kapısı olacak bu kent ülkemize hayat verecek. Milli gelirimiz de kişi başına düşen gelirimizde katlanacak. Bu lojistik kent 2035'de bitecek ama Türkiye 2016'da para kazanmaya başlayacak. Türkiye'nin önündeki tarihi seçime çok az bir süre kaldı. Gece gündüz demeden çalışalım. Ülkemizi aydınlık bir geleceğe el birliği ile taşıyalım" sözleriyle konuşmasını tamamladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.