TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Duman’dan CHP'li kadınlara temsil sözü

CHP İzmir 2’nci Bölge Milletvekili Aday Adayı Uzman Doktor Erdal Duman, partinin Kadın Kolları toplantısında miting coşkusuyla karşılandı

Haber Giriş Tarihi: 07.03.2015 08:36
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Duman’dan CHP'li kadınlara temsil sözü

MEHMET ŞERİF TOPRAK

CHP iktidarında kadınların söz hakkının olacağını ve hizmet için aktif olarak çalışacaklarını anlatan Duman, “Karda, yağmurda mücadele ettiniz. Artık söz sizde, iktidar sizde, mühür sizde” dedi.

ŞİMDİ MÜHÜR KADINLARDA

Bornova Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları toplantısına katılan CHP İzmir 2’nci Bölge Milletvekili Aday Adayı Uzman Doktor Erdal Duman, partili kadınlar tarafından coşkuyla karşılandı. Katılımın yüksek olduğu toplantıda konuşan Dr. Duman, “Ben anlatmaya değil sizi dinlemeye geldim. Sizler yıllar boyunca partinin yükünü çektiniz, kışın, karda, yağmurda mücadele ettiniz. ‘Artık söz sizde, iktidar sizde, mühür sizde’' Parti içi demokrasiyle içinizden birilerini Ankara'ya gönderme şansını yakaladınız.  CHP’nin iktidarında yeni Anayasa, bürokrasinin tekrar düzenlenmesi ile yaşam kaliteniz artacak, iktidarda sözünüz olacak” diye konuştu.

PARTİ İÇİ DEMOKRASİ

Konuşmasında parti içi demokrasinin öneminden de bahseden Dr. Duman, “Ülkeye demokrasi getirecek partinin öncelikle kendi içerisinde demokrasiyi getirmesi, CHP’nin ülkedeki farkındalığını artıracaktır. Ancak bu da yeterli değil. Demokrasiyi tüm kurum ve kurallarıyla parti içerisine yerleştirmemiz gerekiyor” diye konuştu.

CHP TÜRKİYE’NİN BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜ OLACAK

Konuşması birden çok alkışlarla kesilen Dr. Duman, kadınların sorularını da yanıtladı. Dr. Duman, en fazla 2 dönem için milletvekilliğine aday olduğunu, aday gösterilse de gösterilmese de partinin ve ülkenin gelişimi için elinden geleni yapacağını belirtti. Duman, barışın dilini konuşan CHP’nin ülkenin birleştirici gücü olacağını da sözlerine ekledi. Duman, acının dilinden en iyi annelerin ve kadınların anladığını ifade etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.