TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altınordu sezonu açtı

Geçtiğimiz sezon Play-off yarışını son haftada kaybedip sezonu 7. sırada tamamlayan Altınordu, yeni sezon hazırlıklarına başladı. Altınordu’nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu ise yeni sezon için iddialı açıklamalar yaptı

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2015 07:38
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Altınordu sezonu açtı

PTT 1. Lig’de yabancı oyuncusuz tek takım olan Altınordu, 2015-1016 sezonu hazırlıklarına başladı. Yeni sezon hazırlıklarına Altınordu Selçuk – Efes Tesisleri’nde başlayan kırmızı-lacivertlilerde yeni transferler Yener Arıca, Uğur Arslan Kuru, Emrah Kara da katıldı. Altyapıdan 7 oyuncunun dahil olduğu ilk çalışmayı Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan da izledi.

EROĞLU: YARIM KALAN İŞİ TAMAMLAYACAĞIZ

Geçen sezon ligi çok iyi bir yerde tamamladıklarını belirten Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, “İstediğimiz hedefin üzerine çıktık. Bu sene de yarım kalan işi tamamlamak istiyoruz. Geçen sezon alışma sürecimizdi. Hedefimiz ilk 6. İlk 6’da olmak istiyoruz. Takımların ne kadar güçlü olduğunu biliyorum” dedi.

Geçen sezondaki takımın aynen durduğunu söyleyen Eroğlu, “Aramıza 3 yeni oyuncu katıldı, 1-2 oyuncu daha katılacak. Oyun şablonumuz aynen devam edecek” diye konuştu.

Bir hafta boyunca kendi tesislerinde çalışacaklarını dile getiren başarılı teknik adam daha sonra Bolu’da 2 Hollanda’da 3 hazırlık maçı yapıp yurda döneceklerini söyledi.

“BU TAKIMLA GURUR DUYUYORUM”

Yeni sezonun ilk çalışmasında idari-teknik ekip ve oyuncularla birlikte olup herkesle selfie yapan ve neşeli saatler geçiren Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, “Bu takımla gurur duyuyorum” dedi.

“Önemli olan kısa vadeli başarılar değil” saptamasında bulunan Özkan, “İzmir futbolu, geçmişte inişli-çıkışlı grafikler çizdi. Şampiyonlukların hemen arkası üzüntülere dönüştü. Bizim hedefimiz sürdürülebilir başarılar elde etmek. Bu anlamda da sistemli bir şekilde yürüyoruz” diye konuştu.

Özkan, tamamen yerli oyunculardan kurulu kadronun PTT 1. Lig için dezavantaj yaratacağına inanmadığını da sözlerine ekledi. (İHA/İZMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.