TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zeybekci sonuçları değerlendirdi

Yapılan genel seçimlerde Denizli’de yüzde 39 oy alan AK Parti’nin Denizlili Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, seçim sonuçlarını sosyal paylaşım sitesinden değerlendirdi. Zeybekci, "Dün akşamki seçimlerin galibi sadece demokrasi ve milletti. Sabah galip başkaları kaybeden ise yine ve millet ve demokrasi" diye yazdı

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2015 07:20
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Zeybekci sonuçları değerlendirdi

Yapılan genel seçimlerde Denizli’de yüzde 39 oy alan AK Parti’nin Denizlili Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, seçim sonuçlarını sosyal paylaşım sitesinden değerlendirdi. Zeybekci, "Dün akşamki seçimlerin galibi sadece demokrasi ve milletti. Sabah galip başkaları kaybeden ise yine ve millet ve demokrasi" diye yazdı.

25. Dönem Milletvekilliği seçimleri Denizli’de büyük bir katılımla gerçekleşti. Yüzde 90’a varan bir oranda katılımın olduğu seçimlerde AK Parti yüzde 39. 3 oy alarak 3 milletvekili, Cumhuriyet Halk Partisi yüzde 35.2 oy ile 3 milletvekili Milliyetçi Hareket Partisi de aldığı yüzde 18.4’lük oyuyla 1 milletvekili çıkardı. Yapılan seçimin ardından Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Ankara’ya giderek seçim sonuçlarını genel merkezde değerlendi. Daha sonra sosyal paylaşım sitesinden açıklama yapan Bakan Zeybekci, "Denizlim ve milletime sadece hizmet ettim. Halka hizmetle hakkın rızasına ulaşma yolunda vesile olan Denizlim ve herkesten Allah razı olsun. 2004’de Denizlim ve milletime hizmet etmek için yola çıkarken hayatımı, ailemi, dünyevi varlıklarımı feda etmeyi linç edilmeyi göze alarak yola çıktım. Yola çıktığımız ilk andan itibaren Denizlim bize hep sahip çıktı. Şimdi de sahip çıkarak hizmet edene vefasını gösterdi. Önce ve sadece Denizli. İlk günden itibaren destek veren veya olumlu eleştirileriyle hizmetlerimiz esnasında katkıda bulunan herkesten Allah razı olsun. Önce ve sadece Türkiye tabi ki. Denizli dememin sebebi Denizli’den bazı kendini bilmezlerin bizim Denizli sevdamıza dil uzatmalarındandır. Dün akşamki seçimlerin galibi sadece demokrasi ve milletti. Sabah galip başkaları kaybeden ise yine ve millet ve demokrasi" dedi. (İHA/DENİZLİ) 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.