TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Hepimiz aynı geminin içindeyiz”

AK Parti Konak İlçe Teşkilatı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Nükhet Hotar’ın konuk olduğu iftar yemeğinde bir araya geldi

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2015 07:26
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
“Hepimiz aynı geminin içindeyiz”

EMİNE YALÇIN

AK Parti Konak İlçe Başkanı Temel Yıldırım, Konak Toros Meydanı’nda düzenlediği iftar yemeğinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Nükhet Hotar’ı misafir etti. Gültepe Mahallesi Toros Meydanı’nda düzenlenen iftara AK Parti İl Başkanı Bülent Delican, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, Konak İlçe Başkanı Temel Yıldırım, muhtarlar, mahalle başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Hotar ve Delican iftar öncesi vatandaşlara yemek dağıtarak, tek tek vatandaşlar ile ilgilendi. İftar yemeği programı boyunca Grup İhvan’dan Sebahattin Arslan’ın seslendirdiği ilahilere semazen eşlik etti.

“HER TÜRLÜ OYUNA KARŞI DURMAK ZORUNDAYIZ”

Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Nükhet Hotar, sloganlarının ‘durmak yok yola devam’ olduğunu hatırlatarak, çalışmalara devam ettiklerini söyledi. Hotar, “Bu ülke hepimizin. Hepimiz aynı geminin içindeyiz. Bu gemiyi en selametli şekilde yüzdürmek zorundayız. Hepimiz ülkemizi çok seviyoruz. Hepimiz ülkemizin yükselmesiyle gurur duyuyoruz. Hiç kimseye de ülkemizin yükselişine engel olmasına izin vermeyeceğiz. Bu yüzden ülkemize sahip çıkmalıyız. Bu bizim en başta çocuklarımıza olan borcumuzdur. Çünkü onlar bu ülkenin geleceğidir. Ülkemiz üzerinde çeşitli hesapları olan iç ve dış kaynaklı adına paralel ya da çapraz ne derseniz deyin. Her türlü oyuna karşı durmak zorundayız. Biz o tabandaki insanların yüreğinin temizliğini biliyoruz. Ancak tepede yer alanların sadece çıkar uğruna ülkeyi tehlikeye atma yolunda olduğunu da çok iyi biliyoruz. Sizlerin bilmeyip bizlerin bildiği birçok konu var. Bunları öğrenince ülkenin ne kadar büyük tehditler atlattığını ne kadar önemli engeller aştığını görüyoruz” dedi.

“BU YOLDA CAN VERMEYE DE HAZIRIZ”

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican ise, Türkiye’nin en büyük partisi olduklarını buna rağmen diğer partiler gibi böbürlenmediklerini ifade ederek, çalışmaya devam ettiklerini söyledi. İnandığı değerlerle var olan bir parti olduklarını anlatan Delican, “Allah’ın izni ile biz sonuna kadar son nefesimizi verinceye kadar bu millete hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu yolda koşmaktan vazgeçmeyeceğiz. Biz bu yolda can vermeye de hazırız. Sizlerle birlikte İzmir’de daha çok büyük işler başaracağız. Yeter ki birlik ve beraberliğimizi bozmayalım. Yarın seçim olacakmış gibi çalışmalarımıza devam edeceğiz. Kimseden moral bozukluğu ya da üzüntü istemiyorum” dedi.

İftar yemeğinden sonra partililere hitap eden AK Parti Konak İlçe Başkanı Temel Yıldırım da, gerçekleşen organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederek, gelen misafirlere sofralarını bereketlendirdiğini söyledi. Allah’ın birliklerini ve dirliklerini bozmaması temennisinde de bulunan Yıldırım, Türkiye’den huzurun eksik olmaması için dua etti.

Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Nükhet Hotar, iftar sonrasında da Akkol, Madanoğlu ve Kızıltaş ailelerini evlerini ziyaret ederek Ramazan coşkularına ortak oldu.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.