TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Bu akşam oynanan futboldan keyif almadım"

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Özkan Olcay, golsüz sona eren Eskişehirspor maçından keyif almadığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 15.09.2014 10:08
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
"Bu akşam oynanan futboldan keyif almadım"

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında kendi evinde Eskişehirspor ile golsüz berabere kaldı. Maç sonrası çıkışta basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Özkan Olcay, "Oynanan oyundan keyif almadım. Başarılı bir maç ortaya koyduğumuzu söyleyemem. Her iki takım da beraberliğe razı bir futbol ortaya koydu. İsteksiz, keyifsiz ve golsüz bir maç seyrettik” dedi.

Galatasaray'ın yeni transferleri Blerim Dzemaili ise, "Taraftarımızın olmaması büyük eksiklikti. İyi oynamamıza rağmen golü bulamadık. Daha çok çalışmamız gerek. Bu akşam ilk on birde başlamak benim için sürpriz oldu" şeklinde konuştu.

Sarı-kırmızılı bir başka oyuncu Tarık Çamdal da Galatasaray'da ilk maçına çıktığını hatırlatarak, "Her maça kazanmak için çıkıyoruz. Kazanamadığımız için üzgünüm. Artık bu maçı bırakıp Anderlecht maçına odaklanmalıyız. Şampiyonlar Ligi'nde oynamak her futbolcunun hayalidir. Başarılı olmak istiyorum. Galatasaray büyük bir kulüp. Bu formaya layık olmaya çalışacağım" diye konuştu. (İHA/İSTANBUL)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.