TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

15 maçta 9 galibiyet

Türkiye Basketbol Ligi'nde kadrosuna pivot Cemal Nalga ve kısa forvet Erkan Veyseloğlu'nu dahil eden Pınar Karşıyaka, alternatif oyuncu sıkıntısını çözdü, üst üste 3 maçtan galibiyetle ayrıldı. Pınar Karşıyaka kilit oyuncularından Barış Hersek'in sakat olmasına rağmen ligde Rönesans TED Ankara Kolejliler ve Uşak Sportif, Eurocup 2'nci Tur ilk maçında ise Beşiktaş İntegral forex'i mağlup etti. Ligde istikrar sıkıntısını çözen Karşıyaka, devreyi 15 maçta 9 galibiyetle, lider Darüşşafaka'nın 2 galibiyet gerisinde tamamladı.

Haber Giriş Tarihi: 12.01.2015 09:13
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
15 maçta 9 galibiyet

“BU FORMU SÜRDÜRECEĞİZ”

Uşak deplasmanında değerli bir galibiyet aldıklarının altını çizen Antrenör Ufuk Sarıca, "Evinde Fenerbahçe Ülker, Darüşşafaka ve Banvit gibi önemli takımları yenen bir takımı pota altındaki iyi oyun, dar alandaki yüzdeli atışlarımızla mağlup ettik. Yükselen bir formumuz var. Bu formu sürdüreceğiz" diye konuştu.

Eurocup 2'nci Tur M Grubu'nda çarşamba günü Litvanya temsilcisi Neptunas'ı ağırlayacak yeşil kırmızılılarda Barış da bu hafta takımla antrenmanlara başlayacak.

 

HIZ KESMEDİLER

Türkiye basketbol Ligi’nde Pınar Karşıyaka konuk olduğu Uşak deplasmanında Uşak Sportif'i 88-78 yendi.

Karşılaşmanın ilk çeyreğine her iki ekip de temkinli başladı. İlk beş dakika geçildiğinde ev sahibi ekip birçok hücumundan boş dönerken, Pınar Karşıyaka 6-11 ile skor üstünlüğünü elinde tutan taraf oldu. Çeyreğin sonlarına doğru farkı artıran Pınar Karşıyaka ilk çeyreği 11-25 önde tamamlayan taraf oldu.

İkinci çeyrekte Pınar Karşıyaka aradaki farkı iyice açarak durumu 29-47 yaptı ve soyunma odasına da önde giden taraf oldu.

Üçüncü çeyrekte Pınar Karşıyaka oyundaki üstünlüğünü sürdürdü ve bu çeyreği de toparlanma çabası içinde olan Uşak Sportif önünde 50-63 üstün kapattı.

Son çeyrekte Uşak Sportif farkı kapatmak için çaba sarf ederken, önemli silahı Warren’ın 4 faule ulaşması takımı adına sıkıntı oldu. Son bir dakikaya girilirken Uşak Sportif farkı 8 sayıya kadar düşürmeyi başardı. Fakat Pınar Karşıyaka oyunu bırakmadı ve karşılaşmadan 78-88 galip ayrılan taraf oldu. (DHA/İZMİR-HABER MERKEZİ)

 

KUTU KUTU KUTU

SALON: UŞAK ÜNİVERSİTESİ

 

HAKEMLER: Rüştü Nuran , Özlem Yalman , Alper Altuğ Köselerli

 

UŞAK SPORTİF: Warren 19, Rahim Rızvanoğlu 5, Zupan 9, Buckner 7, Sertaç Şanlı 8, İbrahim Yıldırım 1, Fells 14, Jelinek 15

 

PINAR KARŞIYAKA: Palacios 15, Strawberry 2, Dixon 24, Erken Veyseloğlu 9, Gabriel 11, Cemal Nalga 4, Diebler 22, Soner Şentürk 1

 

1. PERİYOT : 11-25 (Pınar Karşıyaka lehine)

DEVRE : 29-47 (Pınar Karşıyaka lehine)

3. PERİYOT : 50-63 (Pınar Karşıyaka Lehine)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.