TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti’de yürütme Kurulu açıklandı

Geçtiğimiz ay AK Parti İzmir İl Başkanı olarak göreve başlayan Bülent Delican yönetim kurulunun ardından yürütme kurulunu da belirleyerek kamuoyuna açıkladı

Haber Giriş Tarihi: 16.08.2014 06:41
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
AK Parti’de yürütme Kurulu açıklandı

FEYZİ MİRHANOĞLU

Sıcaklığın 40 dereceyi bulduğu öğle saatlerinde Konak Meydanı’nda AK Parti İzmir’in 12 kişilik yürütme kurulunu açıklayan Delican, şehrin merkezinden, tamamına mesaj göndermek için Saat Kulesi’nin önünden açıklama yaptıklarını belirtti.

KENTİN NORMALLEŞMEYE İHTİYACI VAR

İzmir’in tarihte birçok medeniyeti yaşatmış bir şehir olduğuna dikkat çeken Delican, “Bu şehrin temelinde hoşgörü ve samimiyet var.  Biz de hoş görü ve samimiyet içinde partimizin ilkelerini halkımıza anlatmak ve bunla ilgili çalışmaları yönetimimizle birlikte buradan başlatmak istedik. Biliyorsunuz kentimizde Gezi Parkı ve daha sonrasında ciddi bir dezenformasyon yaşandı. Kentin sinir uçları ile oynadılar. Kentin normalleşmeye ihtiyacı var. Yeniden huzuru yakalamak için ekibimize çok iş düşüyor ve kentin bize ihtiyacı var. Bizim için çalışmalarımızdan en önemli şey güven ortamını yeniden oluşturmak. Aramızda bozulmaya çalışılan güveni yeniden tazelemek istiyoruz. Bunun için samimiyiz aramıza kara kedi sokmaya çalışan kişilere bu ekip gereken cevabı verecektir” ifadelerini kullandı.

“GÖNÜLLERİ ALMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK”

İzmir’de AK Parti olarak farklı bir siyaset modeli ortaya koyacaklarını dile getiren Delican, “Memur siyasetçi olmayacağız, odamızda klimaların önünde oturmayacağız. Hep sokakta olacağız. Halkla sokakta kaynaşmış bir yönetim göreceksiniz. İzmir’in hakkını savunan bir yönetim göreceksiniz. İnsanlarla kavga etmeyen sakince hakkını savunan bir yönetim göreceksiniz. Maalesef İzmir’de mağdur edebiyatı yapılarak bazı şeyler tetikleniyor. Bu kentin huzura ihtiyacı var. Bizler farklılıklarımızı ötekileştirme aracı olarak kullanmayacağız ve ekip ruhuyla gönülleri almak için yola çıktık. Bizi kötü komşu yapmaya çalışanlara izin vermeyeceğiz. AK Parti’yi kafasının arkasında bir şey varmış gibi yapılan algı yönetimi var. Bizim aklımızda da gerisinde de tek bir şey var. İzmir’e hizmet etmek.  12 yılda neler yaptığımız ortada. Birlik ve beraberlik için çalışıyoruz.  2019’da İzmir Büyükşehir Belediyesin’de  bu ekip İzmirliye hizmet için o binada görevine devam edecektir” dedi.

VALİ TOPRAK’I ZİYARET ETTLER

AK Parti İzmir İL Başkanı Bülent Delican ve ekibi açıklamanın ardından İzmir Valisi Mustafa Toprak’ı ziyaret etti. Uzun süredir geçindiği ameliyattan dolayı raporlu olan Toprak’a geçmiş olsun dileklerini belirtti.

YENİ YÜRÜTME KURULU LİSTESİ:

Rahmi Taştan- Siyasi ve Hukuk İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı

Yunus Kalkan- Teşkilattan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı

Özgür Hızal-   Seçim İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı

Emrun Sulayıcı- Tanıtım ve Medyadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı

Gözde Keskin- Dış İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı

Ali İhsan Şahin – Sosyal İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı

Abdurrahman Çabuk- Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı

Nazmi Yılmaz –Ekenomi İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı

Aykut Yenice Halkla İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı

Mehmet Deniz Şimşek-Mali ve İdari İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı

Köksal Çakıcı-AR-GE’den Sorumlu İl Başkan Yardımcısı

Ömer Gültekin-İl Sekreteri

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.