TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bornova Belediyesi'nden yüzme eğitimi

Bornova Belediyesi’nin Işıkkent Spor Tesisleri'ndeki yarı olimpik havuzlarda, çocuklara, yetişkinlere ve engellilere yönelik yüzme kursları yoğun ilgiyle devam ediyor. Yılın 12 ayı kesintisiz yüzme keyfi yaşanan kurslarda bahar dönemi kursları Mart ayında başlıyor

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2015 07:47
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Bornova Belediyesi'nden yüzme eğitimi

Her yaştan Bornovalının yılın 12 ayı yüzme keyfi yaşadığı Işıkkent Spor Tesisleri'ndeki yarı olimpik açık ve kapalı havuzlarda verdiği kurslarda bahar dönemi, hafta içi kursiyerleri için 10 Mart, hafta sonu kursiyerleri için ise 14 Mart'ta başlıyor. Kayıtları devam eden kurslar, çocuklar, kadın-erkek yetişkinler ve engelliler kategorisinde gerçekleştiriliyor. Yüzmenin ekonomik ve sağlıklı bir ortamda öğretildiği tesislerdeki kurslar, 6 deneyimli antrenör ve  4 cankurtaran gözetiminde veriliyor.

6 kategoride yüzme kursu

Hafta içi programında, sabah ve öğleden sonra olmak üzere Pazartesi, Salı, Çarşamba, Persembe günlerinde; Bayanlar(16 yaş ve üzeri), Küçükler(6-15 yaş), Küçük Engelliler(6-15yaş), Yetişkin Engelliler(16 yaş ve üzeri), Karma Yetişkinler (bayan ve erkek) olmak üzere 5 kategoride verilen kurslar, hafta sonu sadece çocuklara yönelik olarak gerçekleştiriliyor. Dersler, hafta da 2 gün olmak üzere toplam 8 saat sürüyor.

Engellilere ve maddi durumu yetesiz olanlara ücretsiz

Kurslara katılmak isteyenlerin 2 adet fotoğraf, kimlik fotokopisi ve sağlık raporu ile başvuru yapması gerekiyor. Yetişkin kursiyerler için ayrıca dermatolojik sağlık raporu isteniyor. Yüzme eğitiminden ücretsiz yararlanan engelli kursiyerlerin engelli raporları, maddi durumu yetersiz olanların ise muhtarlıktan alacakları maddi yetersizlik belgesi ile  Belediye Başkanlığı Yazı İşlerine  başvuru yapması gerekiyor. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.