TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Peşkeş ‘Sports’

Yazının Giriş Tarihi: 08.03.2024 09:22
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.03.2024 09:22

Türkiye Futbol Federasyonu, yine gün geçmiyor ki skandalların arka arkası geliyor. Ocak ayında yeni sezon için yayın ihalesi açan ve kulüpler birliğini de içine sahil eden federasyon, Arap sermayesi olan kararlı beIN’e yeni yayın ihalesini verdi. Daha önceden TRT “Tabii” uygulamasını kurmuştu. Akıllara ilk olarak yayın haklarına devletin dahil olacağı söylentileri çıktı. Saran Medya her zaman olduğu gibi yine tüm şartları yerine getirerek ihale süreci içerinde oldu. Saran, dünya üzerindeki birçok etkinliğin resmi yayıncısı.

Ama federasyonumuz, 2 hafta içerisinde yine skandallara imza atarak önce ihale iptalini duyurdu sonra da beIN’e verildi.

Saran, konuyu yargıya taşıyacaklarını ileterek büyük tepki gösterdi. Bende bu tepkilerini haklı buluyorum. Son üç ihalede var olan şirkete, bir şekilde kulp bulunup ihale dışarısında bıraktırılıyorlar. Açıkçası büyük bir tiyatro oynanıyor futbolda…

Türk futbolu ise üç yıl boyunca yine beIN de oldu. Doları o günkü kurla 31.50 TL’ye sabitleyen Arap sermayesi ise çakallık peşinde.

Türk futbolunun marka değeri diyorlar ama böyle sona geliyor. 31 Ağustos’ta doların 45 TL olmayacağının garantisini veriyorlar mı? Kulüplerin hakkı böylece yenmiyor mu? 500 milyar dolarlık Türk futbolunun marka değerini şu an 181 Milyon dolara kadar düşürdüler.

Önce Türk futbolunun adaletini sağlamalısınız sonra zaten kendiliğinden marka değeri de yükselir geri kalan her şey düzelir.

Umarım yeni dönem tüm takımlara fayda sağlar…

Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü… Hayatımızı güzelleştiren kadınlarımızı her zaman düşünelim ve asla unutmayalım. Annelerimiz, ablalarımız, eşimiz, sevgilimiz, kız arkadaşlarımız… Onlara birer küçük sürprizler yapın…

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.