TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karşıyaka: 0 – Taraftar: 1

Yazının Giriş Tarihi: 04.05.2024 10:13
Yazının Güncellenme Tarihi: 04.05.2024 15:58

2 Mayıs akşamı Alsancak Mustafa Denizli Stadı’nda Karşıyaka için hayati önem taşıyan bir 90 dakika yaşandı. Ama öncesinde çok güzel görüntüler vardı. Saatler öncesinden Karşıyakalı taraftarlar Alsancak’taki mekanları doldurmuş, şarkılar marşlar eşliğinde eşiyle çocuğuyla güzel vakit geçirdiler. Daha sonra maçın başlamasına yakın dakikalarda taraftarlar, 15 bin kapasiteli Alsancak Mustafa Denizli Stadı’nı tıklım tıklım doldurdu. Bende eşimle birlikte o heyecanı tribünde yaşamak istedik. İlk kez yenilenen Alsancak Stadı’nda taraftar olarak yer aldım. Güzel ambiyanslı bir stat olmuş. Emeği geçenlere bir kez daha teşekkür edelim.

Gelelim Karşıyaka-Anadolu Üniversitesi maçına... “Ya tamam, ya devam” maçına çıkan Karşıyaka takımı, 90 dakika boyunca sadece bir kez mi kaleye şut çeker. Ben gerçekten anlayamadım. Anadolu Üniversitesi takımı tam bir deplasmanda ‘nasıl top oynanırın’ örneğini bizlere gösterdi. Kaf Sin Kaf’lı futbolcular, bu turu geçse dahi diğer turlarda emin olun yolda tökezlerdi. Futbol namına sahada hiçbir şey göremedik. Tamam takımda eksikler olabilir ancak sahaya 11 kişi çıkıyorsunuz.

O tribünleri dolduran taraftarlar takımından bir kıvılcım bekledi. Golü yedi yine destekledi ama sahada o desteği hak edecek hiçbir futbolcu grubu ve teknik ekip yoktu. 69. dakikada gol yemişsin ve artık gol atmaya çok ihtiyacın var ancak sen hamleyi 78. dakikaya kadar bekliyorsun. Hocam, 69. dakikadan sonra 1-0 yenilsen ne olur 3-0 yenilsen ne olur... Ben, teknik ekibinde bu maçta sınıfta kaldığını gördüm. Anadolu Üniversitesi ikinci yarıya hamle yaptı ve o iki hamle maçın gidişatını etkiledi ve turu geçen taraf oldu. Olan yine cefakâr taraftara oldu. Maç sonunda taraftarların tepkisi bence çok normal ve haklılar. 15 bin Karşıyakalı taraftar elinden gelen mücadeleyi tribünde gösterirken, futbolcular maalesef bunu sahaya yansıtamadılar.

Geçmiş olsun Karşıyaka... Koskoca yılın emeği, hayalleri 90 dakikada çöpe gitti. Karşıyaka, umuyorum iyi bir plan proje ile üçüncü lig girdabından çabucak kurtulur.

Bu arada #KarşıyakaStadınıİstiyor ama üçüncü lig için değil...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.