TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İnsana dokunan siyasetçiye bu yapılan reva değil

Yazının Giriş Tarihi: 16.04.2024 08:55
Yazının Güncellenme Tarihi: 16.04.2024 08:55

Milletvekili genel seçimlerinde olduğu gibi 31 Mart 2024 Mahalli Seçimleri’nde de seçim bölgesinde canla başla çalışan bir siyasetçi. Sabahın 6’sında kalkıp 7’sinde yollara düşen bir kişi.  Seçim bölgesinde nasıl didindiğini nasıl çalıştığını gördük. İnsanlara, gönüllere dokundu. Mahalle mahalle, sokak sokak nasıl gezdiğine şahit olduk. Kendisi adaymış gibi çalıştı.

Mütevazi kişiliğiyle biliriz Şebnem Bursalı’yı. Tepeden bakmayan, kimseye kibir yapmadan muhataplığını da görürüz. Hem gazetecilik döneminde hem de siyaset döneminde mütevaziliğini yitirip hiç kibre kapılmadı. İyi niyetiyle dostluklar edindi, hiç karşılık beklemeden değer verdi insana. Kaldı ki samimi kişiliği de bilinir. Özü sözü birdir. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın izinden gider. O da lideri gibi halka dokunur ve gönlü zengindir.

Seçim çalışmaları sonrası bir nebze dinlenmek için yeğenlerine gitmiş. Bilirim yeğenlerini çok sever. Ve onlarla zaman geçirmekten keyif alır. Yaz tatillerini de ailesiyle geçirir, yeğenlerine zaman ayırır. Bundan iyisi var mı? Aileye değer vermek ve onlarla zaman geçirmek. Düşünmeden yaptığı bu paylaşım olmamalıydı. Ancak beşeriz. Beşer şaşar.

Bir de kadın yönüyle bakmak lazım. Bir kadın siyasetçiyi bu kadar yermek doğru değil. Biraz da yaptığı olumlu şeylere odaklanmak lazım. İzmir’de sevilen bir şahsiyeti acımasızca yargılamak seçmenini sevenlerini de üzer. Bu duruma biraz da böyle bakmak lazım. Seçim bölgesinde kadınlar tarafından değer gören bir kadın siyasetçiyi bu derece eleştirmek haksızlık olur.

Gazetecilik döneminde de siyasete başladığı dönemden bu yana da insana dokunmayı sürdürüyor. Dimdik yürüyor doğru bildiği yoldan. Bir de seçim bölgesinde ona gönül vermiş seçmenine dönün bakın, bu haksız yargılamaya nasıl tepki gösteriyorlar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.