TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bir bayram daha geride kaldı

Yazının Giriş Tarihi: 13.04.2024 12:44
Yazının Güncellenme Tarihi: 13.04.2024 12:44

Bir bayram daha geride kaldı ve geride bıraktığı tatlı anılarla, hüzünlü vedalarla ve belki de biraz da yorgunlukla bizi bıraktı. Bayramlar, hepimizin bildiği özel bir yerde yer alır. Çocukluk anıları, aile birliği, tatlı telaşlar, bayram sabahları uyanıp gelenlerin "Bayramınız mübarek olsun!" Bunları iletmek... Tüm bu güzel anılar, bayramın kapsamını derinleştirir.

Ancak her ne kadar bayramlar, sevdiklerimizle bir araya gelmenin, bol yemek yemenin, hediyelerin ve tatlıların tadını çıkarmanın zamanı gibi görünse de aynı zamanda biraz da hüzün içinde barındırır. Bayramlar, geçmişteki anıları ve kayıpları bize hatırlatır. Belki de ilk defa bayramı geçiremediğimiz sevdiklerimizi, belki de artık aramızda olmayanları düşünürüz.

Bayramlar, umudun, dayanışmanın ve birlikteliğin kutlandığı zamanlardır. Ailelerin bir araya gelmesi, uzak mesafeleri kısaltır; dostlukların pekişmesi, gönüllerinin ısıtır. Bayramlar, herkes için yeni başlangıçların, umut dolu günlerin müjdecisidir.

Ve şimdi bir bayram daha geride kaldı. Belki bir sonraki bayramda, bugün hasretini çektiğimiz sevdiklerimizle bir araya gelir, yeniden kucaklaşırız. Belki de yeni anılar biriktirir, yeni dostluklar kurarız.

Çünkü bayramlar, hayatın bize sunduğu en güzel hediyelerden biridir ve onun geçen bayramları, hayatımızdaki değerlerin, sevdiklerimizin ve anılarımızın daha da anlamlı hale geldiğini bize hatırlatır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.