TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yazarlar, Foça’da kitaplarını imzaladı

Foça Belediyesinin katkılarıyla düzenlenen imza gününde, Deniz Liseli Yazarlar; Ülkü Cankul, Reşit Çağın ve Sermet Elçi, kitaplarını imzaladı

Haber Giriş Tarihi: 08.07.2018 12:23
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Yazarlar, Foça’da kitaplarını imzaladı
Yazar Ülkü Cankul, “Dünün Gölgesi”, Yazar Sermet Elçi “Bulutlarda Yaşanmazmış” ve Emekli Deniz Kurmay Kıdemli Albay-Yazar Reşit Çağın, “Göksu’dan Heybeli’ye Anılar” ve “Gönül İskelem” isimli kitaplarını, Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi’nde imzaladı. İmza gününe, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’da katıldı. Başkan Demirağ, “Foça dostu kıymetli yazarlarımızla birlikte olmak, bizleri çok mutlu etti” dedi.
ORTAK GEÇMİŞ
Foça’yı çok seven üç arkadaş olduklarını belirten Sermet Elçi, “Deniz Kuvvetleri’nden emekli olan Reşit Çağın, eşi Deniz Kuvvetleri’nden emekli olan Ülkü Cankul ve Deniz Lisesinde okumuş olan ben Sermet Elçi olarak, bu imza gününde kitaplarımızı imzalıyoruz. Ortak noktamız üçümüzün de bir şekilde Deniz Lisesinde geçmişimizin olması. Yüzmeyi Foça’da öğrenmiş, araba kullanmayı Foça-Karşıyaka arasındaki karayolunda öğrenmiş, eski bir Foçalı olarak, Belediyemizin bize sağladığı bu güzel gün için Foça Belediye Başkanımız Gökhan Demirağ’a çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Ülkü Cankul, “Ben Foça’da yaşayan biri olarak belediyemize bize sağladığı bu olanak için çok teşekkür ediyorum. Üç arkadaşız, eskiye dayanan bu dostluğumuzla birlikte bu imza gününde buluştuk. Başkan Gökhan Bey’e çok teşekkür ediyoruz” dedi.
GURUR VESİLESİ
2001 yılından beri Foçalı olduğunu belirten Reşit Çağın, “Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’ndaki son görevim, Foça’daki Deniz Üs Komutanlığıydı. Buraya atanmış olmak, burada görev yapmak ve burada meslek hayatıma veda etmek benim için hoş bir tesadüf ve gurur vesilesi oldu. Ondan sonra da artık Foçalı oldum. Diğer yazar arkadaşlarımızla ortak özelliğimiz Deniz Lisesinde okumuş olmak. Bu da benim için ayrı bir mutluluk ve gurur unsuru. Çünkü Deniz Lisesinde o kadar güzel öğretmenlerden eğitim aldık ki; Bekir Sıtkı Erdoğan şairimiz ve Yurdagül Atay hocalarımız, bize edebiyat sahasında derinlemesine bilgi edinme ve yetenek kazanma özelliklerini verdiler. Onları rahmetle ve şükranla anıyorum. Okul arkadaşım Sermet Elçi ve çok yakın arkadaşım Bahadır Cankul’un eşi değerli yazar Ülkü Cankul kardeşimle bugün burada olmaktan dolayı çok büyük mutluluk ve kıvanç duyuyorum” dedi. İHA/İZMİR
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.