TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Osmaniye'de depremzedeler iftarı Adana kebap ile açtı

Adanalı kebap ustası, Osmaniye'deki konteyner kentte yaşayan binlerce depremzedeye iftar vaktinde ücretsiz kebap dağıttı.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2024 20:32
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2024 20:32
Kaynak: İHA
Osmaniye'de depremzedeler iftarı Adana kebap ile açtı

Osmaniye'de Kahramanmaraş merkezli depremlerin büyük zarara yol açtığı konteyner kentte binlerce insan yaşam mücadelesi veriyor. Ramazan ayının bereketiyle birlikte, Adana'dan gelen kebap ustası Yaşar Aydın ve ekibi, 8 bin depremzedenin barındığı konteyner kente kebap dağıttı. Kuyrukların oluştuğu kebap sırasında depremzedeler, kebaplarını alarak tek tek konteynerlerine döndü ve iftarlarını Adana kebabı ile açtı.

Kebap ustası Yaşar Aydın, "Bugün 8 bin kişiye iftar yemeği verdik. Elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Hayat böyle devam ediyor ve bizler insanlarımıza yardım etmeye devam edeceğiz. Bu parayı onların desteğiyle kazandım ve onlar için harcamaya devam edeceğim. Rabbime şükürler olsun ki bu imkanı bana verdi ve yardımları yapmaya devam ediyorum. Sadece Ramazan ayında değil, başka zamanlarda da onların yanında olacağız. Onları desteklemenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

"Depremzedelerin moral desteğine ihtiyacı var"

Aydın, depremzedelerin sadece moral desteğine ihtiyaç duyduğunu belirtti ve "Onlar sadece moral istiyorlar. Devletimiz zaten her türlü desteği sağlıyor ve yanlarında. Bizler moral destek olmak için oraya gidiyoruz. Herkese aynı şekilde yapmalarını tavsiye ederim" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.