TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaş şekliniz kim olduğunuzu söylüyor! Gerçek karakterinizi kaşınıza bakarak öğrenin

Kaş şekliniz kişiliğinizi ön plana çıkarıyor desek bize ne derdiniz?

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2024 16:00
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2024 14:27
Kaynak: HABER MERKEZİ
Kaş şekliniz kim olduğunuzu söylüyor! Gerçek karakterinizi kaşınıza bakarak öğrenin

Evet yanlış duymadınız. Kaş şekliniz sizin kişiliğinizi ve karakterinizi ön plana çıkarıyor. Bir insanla tanıştığınız zaman kaş şekline göre nasıl bir kişiliğe sahip olduğunu anlayabileceksiniz. Kaş şekli insanın resmen karakterini ortaya koyuyor desek yanlış olmayacak. İşte, kaş şekline göre kişilik özellikleri 

Kalın Kaşlı İnsanlar Hayat Dolu! 

Kalın kaşa sahip olan insanların hayat dolu ve özgür ruhlu olduğu gerçeği var. Doğal yollarla güzel olanı ortaya çıkarmak sizin işiniz. Hayatı dolu dolu yaşamak tam size göre. Hem idealleriniz hem de düşünceleriniz sizi öne çıkarıyor. Kararlılık sizin hayatınızın vazgeçilmez özelliği. 

KAŞ MODELLERİ

İnce Kaşlı İnsanlar Cesaretsiz! 

İnce kaşlı bir insan görürseniz eğer onun biraz daha cesaretsiz olduğunu düşünebilirsiniz. Elbette her insan gibi siz de kendinizden eminmiş gibi davranabilirsiniz. Fakat öyle olmadığınızı siz de biliyorsunuz. Kalın kaşlı insanlara göre cesaretten yoksunsunuz. Mütevazi ve çekingenlik sizin karakteriniz.

Kavisli Kaşa Sahip İnsanlar Sabırsız! 

Kavisli kaşa sahipseniz eğer dramatik bir kişiliğiniz var desek yeridir. Hem hırslı hem de sabırsız özelliğiniz ile ön plana çıkıyorsunuz. Sizi ilk gören kişiler havalı gibi görse de aslında öyle biri değilsiniz. Duygusal olduğunuz gerçeği sizi ön plana çıkarmaktadır. 

Düz Kaşlı İnsanlar Mantıklı! 

Kalbinizden çok mantığınızla hareket ediyorsunuz. Kalbiniz istiyor diye mantığınıza yatmıyorsa o işe asla girmiyorsunuz. İkili ilişkilerde mantık sizden aşk başkasından diyebiliriz. 

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.