TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantep'te 23 Nisan Çocuk Şenliği'ne binler akın etti

Şahinbey Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği, 20-28 Nisan tarihleri arasında gerçekleşti ve yaklaşık 200 bin kişi bu etkinliğe katıldı. Şenlik boyunca çocuklar ve aileleri keyifli vakit geçirerek bir araya geldiler.

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2024 17:51
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2024 17:51
Kaynak: İHA
Gaziantep'te 23 Nisan Çocuk Şenliği'ne binler akın etti

Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi'nde 20 Nisan'da başlayan ve 28 Nisan'a kadar devam eden Çocuk Şenliği, Kral Şakir, Rafadan Tayfa, Alis Harikalar Diyarında, Çizmeli Kedi, Niloya, Keloğlan Masalları, Kukuli ve ilizyon gösterileri gibi birçok sevilen karakterin yer aldığı etkinliklere ev sahipliği yaptı. Şişme oyun grupları ve diğer eğlenceli aktivitelerle çocuklar unutulmaz bir zaman geçirdiler. Çocuk Şenliği boyunca yaklaşık 200 bin kişi etkinliği ziyaret etti.

"Çocuklarımızın Keyifli Vakit Geçirdiği Bir Şenlik"

Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşen dokuz günlük Çocuk Şenliği'nde çocukların neşeli vakit geçirdiğini belirten Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Şahinbey Belediyesi olarak 23 Nisan Çocuk Şenlikleri düzenledik. Dokuz gün boyunca devam eden etkinliğimize yaklaşık 200 bin çocuk katıldı. Müzikaller, sinema gösterimleri ve çocuk atölyeleriyle çocuklarımız hem eğlendi hem de kendilerini geliştirdi. Mutlu bir zaman geçiren çocuklarımız, bizleri de mutlu ediyor. Onlara ömür boyu mutlu ve neşeli bir hayat diliyorum" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.