TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eskişehir'de duygulandıran fedakarlık... 13 yıldır eşine bakıyor

Eskişehir'de yaşayan Gülay Ünsal, 2010 yılında beyinden pıhtı atması sonucu felç geçirdi. Bu durum karşısında eşi Hakan Ünsal, işini bırakarak 7 aylık kalan emekliliğinden vazgeçti ve o günden bu yana eşine özenle bakmaya devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 24.02.2024 13:32
Haber Güncellenme Tarihi: 24.02.2024 13:32
Kaynak: İHA
Eskişehir'de duygulandıran fedakarlık... 13 yıldır eşine bakıyor

58 yaşındaki Hakan Ünsal, 2007 yılından beri evli olduğu 45 yaşındaki eşi Gülay Ünsal'ı hiçbir zorluğa rağmen yalnız bırakmıyor. 2010 yılında beyinden pıhtı atması sonucu felç geçiren ve bacağı kesilen eşine özenle bakan Ünsal, eşinin her ihtiyacıyla birebir ilgileniyor. Çalışırken emekli olmaya sadece 7 ay kala eşinin hastalanması üzerine işinden ayrıldığını belirten Ünsal, eşine gösterdiği sevgi ve fedakarlıkları asla unutmayacağını ve ondan bir an bile ayrılmadığını ifade ediyor. Vefalı koca, sevginin karşılıklı olduğunu ve bu tür fedakarlıkların sevgi dolu bir ilişkinin temeli olduğunu vurgularken, Gülay Ünsal da eşinden ve ailesinden memnuniyetini dile getirerek, "Hem ondan hem de ailesinden Allah razı olsun" diyor.

"Eşime Gözüm Gibi Bakıyorum, Ölene Kadar Onunla Olacağım"

13 yıldır felç geçiren eşi Gülay Ünsal'a özenle bakan Hakan Ünsal, yaşadıkları zorlu süreçte eşine sonsuz bir sevgiyle bakmaya devam ediyor. Hakan Ünsal, "Eşimle 2007'den beri evliyiz. 2010'da eşim beyinden pıhtı atması sonucu felç geçirdi ve bacağında kangren olmaması için diz kapağının üstünden kesildi. İlaçları, iğneleri, kan sulandırıcıları, hastane ziyaretleri, gezdirme, yemek yapma gibi her şeyle ben ilgileniyorum. Önceden çalışıyordum, ancak eşimin durumu üzerine işimi bıraktım. Emekliliğime sadece 7 ay kala, hala emekli olamadım. Eşim bekliyor, ben de onunla olmak istiyorum. Öğlenleri evdeyiz, sonra dışarı çıkarız. İşimiz varsa hastaneye gideriz. Eşim bana çok destek oldu, şimdi sıra bende. Evet, eşimi çok seviyorum. Geçimimiz için destek alıyoruz. Evde bakım ve engelli maaşıyla geçinmeye çalışıyoruz. Sadece bez ve ilaçlar için zorlanıyoruz. İlişkilerde, sevgi karşılıklıdır. Sevgi varsa birbirimize katlanırız. Tabii, arada kavgalar da olur. Gece uykusuzluk çekiyoruz, bazen tartışıyoruz, ancak ben asla vazgeçmem. Eşime gözüm gibi bakarım, onunla olacağım ölene kadar" dedi.

"Eşime Minnettarım, Ona Çok Teşekkür Ediyorum"

Başından geçenleri anlatan Gülay Ünsal, şunları söyledi:

"Beynime pıhtı atması sonucu bayıldım ve bir daha ayağa kalkamadım. Eşimden çok memnunum, Allah ondan razı olsun. Annemden de Allah razı olsun, bana iyi bir eş verdiği için minnettarım. Eşim beni sevdiği kadar onu ben de seviyorum. Hastalığım nedeniyle zaman zaman sıkıntı çekiyorum, bu da hastalığımı daha da zorlaştırıyor. Ben gezmeyi seven bir insanım. Eskiden sağlıklıyken de böyleydim, şimdi de aynı şekilde devam ediyorum."

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.