TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Asrın felaketinde kaybettiği canların anısını yanında taşıyor

Kahramanmaraş merkezli depremlerde 20'den fazla yakınını kaybeden bir genç, hatıralarını yaşatmak için kullandığı minibüsün arkasına depremde kaybettiği tanıdıklarının fotoğraflarını asıyor.

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2024 11:16
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2024 11:16
Kaynak: İHA
Asrın felaketinde kaybettiği canların anısını yanında taşıyor

Kahramanmaraş'ta yaşayan 22 yaşındaki Emin Gülçin, 6 Şubat depremlerinde ağabeyini ve yaklaşık 20 civarında yakınını kaybetti. Depremin ve sevdiklerinin hatıralarının yaşatılmasını isteyen genç, kullandığı minibüsün arkasına depremde hayatını kaybedenlerin fotoğraflarını yapıştırdı. Gülçin, "Depremi unutmamak ve sevdiklerimizi unutturmamak, aynı zamanda onların anılarını yaşatmak için böyle bir şey yapmak istedim. Fotoğraflarını minibüsün arkasına yapıştırarak onların anılarını yaşatmaya çalışıyorum. İnsanlar fotoğrafları görüp duygulanıyor. Bu fotoğraflar arasında en yakın ağabeyim ve aile dostlarımız da var. İş yerimiz, Dulkadiroğlu ilçesi Kayabaşı Çiçekli Caddesi'ndeydi ve o cadde tamamen yıkıldı. 5 katlı bir apartmandı ve tamamen yıkıldı. Allah rahmet eylesin hepsine" şeklinde konuştu.

Minibüsün arkasına yazdığı "04.17'ye kadar her şeyimiz vardı, 04.18'de hiçbir şeyimiz kalmadı" ifadesi ise dikkat çekti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.