TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Artvin'de bu köpek yalnızca kamyonetin tavanında yolculuk ediyor

Kemalpaşa ilçesine bağlı Üçkardeş köyünde yaşayan Adem Kabaosmanoğlu'nun yavruyken sahiplendiği 'Pamuk' isimli köpek, ilçenin maskotu haline geldi.

Haber Giriş Tarihi: 17.02.2024 11:14
Haber Güncellenme Tarihi: 17.02.2024 11:14
Kaynak: İHA
Artvin'de bu köpek yalnızca kamyonetin tavanında yolculuk ediyor

Pamuk, sahibinin kamyonetinin tavanında seyahat etmeyi tercih ediyor. Kamyonetin içinde veya kasasında değil, tavanında seyahat eden Pamuk, ayakta durarak kilometrelerce yol kat ediyor. Görenlerin şaşkın bakışları arasında yolculuğuna devam eden Pamuk, ilçenin ilgi odağı haline gelmiş durumda.

Köpeğinin düşmesinden veya başına bir şey gelmesinden endişe eden Kabaosmanoğlu, köpeğini aracın içinde veya kasasında tutmaya çalışsa da başarılı olamamıştır. Her seferinde aracın tavanına çıkan köpek, ilçede adrenalin tutkunu bir köpek olarak ünlenmiştir. Sahibinden bir an bile ayrılmayan 2 yaşındaki Pamuk, sadece araç kullanırken sahibinin yanından ayrılarak aracın tavanına tırmanmaktadır.

Bu durumun ilk zamanlarında çok endişelendiğini belirten Kabaosmanoğlu, zamanla köpeğin bu alışkanlığına uyum sağladığını ve aracını buna göre dikkatli kullandığını dile getirdi. Köyden ilçeye aracın tavanında seyahat eden Pamuk, ilçede dolaşırken bile aracın tavanından inmemektedir. Bu durumu görenler hemen cep telefonlarıyla fotoğraf ve video çekmektedirler.

Köpeğin sahibi Adem Kabaosmanoğlu, yaptığı açıklamada şunları belirtti: "Kamyonete bindiğimde Pamuk, ön kapıdan tampona atlayarak kaputa kadar tırmanır ve oradan da tavana çıkar. Hep tavanda ayakta seyahat eder. Bu durum oldukça dikkat çekiyor, görenler hep 'Nasıl alıştı?' diye soruyorlar. Fotoğraflarını çekerek sosyal medyada paylaşıyorlar."

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.