TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aksaray'da iftara dakikalar kala sokaklarda telaş başladı

Aksaray'da iftar vaktine yaklaşırken, bazıları evlerinden çıkarken bazıları da işten çıkan vatandaşların tatlı telaşı, hem trafiği hem de pide kuyruklarını etkiledi.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2024 21:09
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2024 21:09
Kaynak: İHA
Aksaray'da iftara dakikalar kala sokaklarda telaş başladı

İftar saati yaklaşırken, Aksaray'da fırınlara akın eden insanlar geleneksel sıcak pide kuyruğunu sürdürüyorlar. Fırınların önünde oluşan uzun kuyruklar, Ramazan ayının coşkusunu ve heyecanını yansıtıyor. Fırın çalışanları da yoğun talebi karşılayabilmek için özverili bir şekilde çalışıyorlar. Sıcak pideleri alan vatandaşlar, heyecanla evlerine doğru yola çıkarken, uzun kuyrukları beklemek istemeyen bazı kişiler ise fırınlardan çıkan ekmekleri tercih ediyorlar. Alışverişe çıkanlarla işten eve dönenlerin araçları ise trafiği yoğunlaştırıyor; özellikle şehir merkezinde trafik sıkışıklığı daha da artıyor.

İftar saati yaklaşırken alışverişe çıkan Emre Aydoğdu, "Ekmeklerimi aldım, sıcacık eve götürmek için. Bugün çok güzel geçti. Bu telaş içinde suyumuzu doldurduk, şalgam suyu aldık. Bunlar soframızın olmazsa olmazı. Tatlımızı da aldık. Son dakikaları böyle değerlendirdik" dedi. Sezgin Kalkan ise "Pide alıp eve gidiyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.