TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yaren Leylek filmi ne zaman vizyona girecek?

Yaren Leylek filmi ne zaman vizyona girecek? Yaren Leylek filminin konusu nedir? Yaren Leylek filminin oyuncuları kimler? İşte merak edilen detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2023 07:54
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Yaren Leylek filmi ne zaman vizyona girecek?

Yaren Leylek filmi ne zaman vizyona girecek? Yaren Leylek filminin konusu nedir? Yaren Leylek filminin oyuncuları kimler? Ünlü oyuncuları bir araya getiren film ne zaman beyaz perdede yerini alacak? Seçkin Özdemir kimdir? Buğra Gülsoy kimdir? gibi sorular da merak konusu oldu. İşte sinemaseverler tarafından merak edilen detaylar...
Yakışıklı oyuncular Seçkin Özdemir ve Buğra Gülsoy ile güzel oyuncu Hande Doğandemir aynı projede yer alacak.

YAREN LEYLEK FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Kardeşi olacağı fikrine alışamayan Adem, annesi Arzu ve babası Hakan ile birlikte babaannesinin evine gider. Burada dedesinin leyleği Yaren ile tanışan Adem, ilk anda onunla farklı bir bağ kurar. Adem burada babasının, amcası ile küs olmasından dolayı yıllardır görüşemediği kuzeni Kerem ve onun arkadaşı Derya ile de çok iyi anlaşır. İlyas kasabada leylekler için yuva yapmaktadır ve Kerem ile Derya'dan muzdariptir. Çocuklar leyleklerin yuvalarını yakından görmek istese de İlyas tehlikeli olacağı için izin vermez. Bir gece bir türlü uyuyamayan Adem, Yaren'in yuvasına gider ve bu sırada yuvadan düşmekte olan bir yumurtayı kurtarır. Yumurtayı yuvaya koymak için alan İlyas, yaptığı iyilik karşısında Adem'e yardım etmeye karar verir ve ona bir usturlap verir. Adem, babaannesinin anlattığı hikayelerden usturlabın, ölümsüzlük suyunun yerini gösterdiğine inanır. Bu durumun ardından Adem, kuzeni Kerem ve arkadaşı Derya ile birlikte ölümsüzlük suyunu bulmak için zorlu bir maceraya atılır.

YAREN LEYLEK FİLMİ NE ZAMAN VİZYONA GİRECEK?

Yaren adlı leyleğin hikâyesinin anlatılacağı filmin çekimleri 8 Ağustos'ta başladı. "Yaren Leylek" filminin 26 Ocak 2024 yılında vizyona girmesi bekleniyor. Sev Yapım’ın imza atacağı filmin yönetmen koltuğunda “Gibi” dizisinden hatırladığımız Onur Uzun oturacak. Filmde Buğra Gülsoy, Hande Doğandemir, Azra Aksu, Seçkin Özdemir, Emir Ali Doğrul, Meral Çetinkaya, Tarık Pabuççuoğlu, Murat Kılıç, Cenk Gürpınar, Kıvanç Talu, Işınsu Zırh ve Alper Tüydeş gibi ünlü isimler yer alacak.

SEÇKİN ÖZDEMİR KİMDİR?

25 Ağustos 1981'de İstanbul'da doğdu. 2000 senesinde Kocaeli’nin bölgesel yabancı müzik radyolarından “Red Fm”de radyo programcılığına başladı. Antalya, İstanbul ve Bodrum’da DJ olarak çalıştı. 2004 Ağustos ayında Number One TV'de televizyon programı sunmaya başladı. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde aldığı tiyatro eğitiminin ardından çeşitli reklam filmlerinde rol alarak sinema ve televizyon dünyasına adım attı.

SEÇKİN ÖZDEMİR FİLMLERİ VE DİZİLERİ

FİLMLERİ

Bir Nefes Yeter, Bücür, Yaren Leylek (henüz vizyona girmedi)

DİZİLERİ

Yaban Gülü, Yalancı Bahar, Al Yazmalım, Muhteşem Yüzyıl, Bir Aşk Hikayesi, Günahkâr, Racon: Ailem İçin, Acı Aşk, Kiralık Aşk, Ateşböceği, Tehlikeli Karım, Can Kırıkları, Sevgili Geçmiş, Hizmetçiler, Kuruluş Osman, Baş Belası.

BUĞRA GÜLSOY KİMDİR?

İlk, orta ve lise eğitimini Ankara'da tamamlamıştır. 13 yaşında ilk sahne deneyimini yaşamıştır. Buğra Gülsoy, Kıbrıs'ta bulunduğu süre içerisinde Kıbrıs Devlet Tiyatrosu'nda çeşitli oyunlarda rol almış, aynı zamanda kısa film yönetmenliği ve oyunculuk da yapmıştır. Bu filmler; Trio, Heterotopya, İnsan Üçleme, Alt Üst, Nar Yarası ve Mutlu Son'dur. Kıbrıs Film Derneğinin kurucularından biri olan Gülsoy, aynı zamanda Uluslararası Kıbrıs Kısa Film Festivali'nin proje tasarımcısı ve direktörüdür. Birleşmiş Milletler Kalkınma Projesi kapsamında düzenlenen bir yarışmada filmcilik üzerine eğitim almıştır.

BUĞRA GÜLSOY FİLMLERİ VE DİZİLERİ

FİLMLERİ

Trio, Heterotopya, İnsan Üçleme, Alt Üst, Nar Yarası, Mutlu Son, Güneşi Gördüm, Gölgeler ve Suretler, Güzel Günler Göreceğiz, Görümce, Robinson Crouse, Mahalle, Acı Tatlı Ekşi, Cebimdeki Yabancı, Yaren Leylek (henüz vizyona girmedi)

DİZİLERİ

Hepimiz Birimiz İçin, Unutulmaz, Fatmagül'ün Suçu Ne?, Kuzey Güney, Eski Hikaye, Bana Artık Hicran De, Aşk Yeniden, 8. Gün, Kızım, Azize, Uyanış: Büyük Selçuklu, Misafir. HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.