TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

WhatsApp Reklam Sistemi Nedir?

Yazının Giriş Tarihi: 20.06.2022 05:11
Yazının Güncellenme Tarihi: 20.06.2022 05:11

Her hafta sosyal medya (Facebook/Instagram) reklamlarından bahsettiğimi fakat bunların arasında diğer önemli reklam platformu olan WhatsApp reklamlarından bahsetmediğimi fark ettim. Bu yüzden bu hafta sizlere biraz WhatsApp reklamları nedir, nasıl çalışır ve neden bu kadar önemlidir ondan bahsetmek istiyorum.

WhatsApp, milyonlarca kullanıcıya sahip ve dünyada en çok tercih edilen bir iletişim platformudur. WhatsApp reklamları bir süredir gündemde olup pek konuşulmayan bir konudur. WhatsApp, reklamları sohbet penceresinde değil de durum kısmında gösterilmektedir. Çoğu kişinin karşısına çıkmayan bu reklam yöntemi kullanıcıları reklama tıklamaya teşvik etmektedir.

Peki WhatsApp reklamları neden bu kadar önemli? Bu sorunun cevabı ise gün içerisinde en çok vakit geçirdiğimiz platformlardan biri olması ve pazarlamanın dijital dünyaya evrilmesidir. WhatsApp Bussines hesapları sayesinde şirket sahipleri müşterileri ile daha kolay iletişime geçebilmektedirler. Bunun yanında Facebook ve Instagram’da verilen reklamlarda WhatsApp Bussines hesabına yönlendirme yapılabilmektedir.

Sosyal medya platformlarının sunduğu birçok avantajı kullanıp kullanmamak ise tamamen sizlere bağlı. Peki siz olsanız en çok hangi platformda reklam vermeyi tercih ederdiniz?

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.