TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Medyada Ömür Boyu Başarı ödülü Ertan Birinci’ye verildi

MF Gentleman Türkiye tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Gentleman ödülleri düzenlenen törenle sahiplerini buldu. İtalya’nın ünlü yayın grubu Classi Editori çatısı altında doğan, İspanya ve Belçika’nın ardından dünyada yayınlanmaya başlayan dördüncü ülke edisyonu olan Gentleman Türkiye’nin, her yıl geleneksel olarak düzenlenen balosu “Yılın Gentleman”larını bu yıl da bir araya getirdi. İş, sanat ve cemiyet hayatının önde gelen 450’ye yakın ismin katıldığı törende 2023 yılının “Gentlemanları’ olan isimler ödüllerini aldı.

Gecede Av. Dr.Çiğdem Öngün, Osman Reşitoğlu, Tuna Tüner, Berrin Ak, Dr. Talip Emiroğlu, Ertan Birinci, Abdülkadir Akkuş, Haldun Kilit, Ali Elmacı, Ferat Bilgin , Prof. Dr. Erhan Arslanoğlu, Ahmed Gencal, Sertaç Taşdelen, Ömer Araz, Volkan Büyükhanlı, Elçin Sümer, Gamze Cizreli, Prof. Dr. Azmi Hamzaoğlu, Mimar Gökhan Avcıoğlu, Murat Pilevneli,  Mehmet Yaşin, Prof. Dr. Sinan Canan ve Mehmet Akif Üstündağ ödül kazanan isimler oldu.

Birinci Medya Kurumu Kurucu Başkanı Ertan Birinci’ye de düzenlenen törende “Medyada Ömür Boyu Başarı” ödülü verildi.

İstanbul Swiss Otel’de gerçekleşen ve seçkin davetlilerin katıldığı gecede Birinci ödülünü alırken yaptığı konuşmada büyük alkış topladı.

Oluşturulma Tarihi: 8 Aralık 2023, Cuma 14:27
Güncellenme Tarihi: 8 Aralık 2023, Cuma 14:27
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.