TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Muğla'dan Norveç'e: Türkiye'den ilk Double Handed Yelken Yarışı ekibi hazır!

Muğla'nın Marmaris ve Datça ilçelerinde yaşayan yelken tutkunları Hasan Çıplak ve Şeref Özsoy, Double Handed Dünya Yelken Yarışı Şampiyonası için Norveç'e hazırlanıyor. Türkiye'den katılacak ilk ekip olan Çıplak ve Özsoy, yarış öncesi heyecanlarını ve hazırlıklarını paylaştılar.

Norveç'te gerçekleştirilecek yarışa Türkiye'den ilk kez katılacak olan Çıplak ve Özsoy, 73 takım arasında ülkemizi temsil edecek. Yarışın 400 deniz mili sürecek olması ve zorlu koşulları, sporcuların dikkatli hazırlık yapmasını gerektiriyor.

Yarışa hazırlanan Hasan Çıplak, "30 yılı aşkın süredir denizle iç içeyim. Ancak bu yarış benim için gerçekten özel. Türkiye'den ilk kez bu kategoride katılacak olmamız bizim için büyük bir gurur. Elimizden gelenin en iyisini yapmak için hazırlıklarımızı titizlikle sürdürüyoruz" dedi.

Öte yandan Şeref Özsoy, "Yarışa hazırlık sürecimiz oldukça yoğun geçiyor. 400 mil boyunca sürecek olan yarış için fiziksel ve zihinsel olarak hazır olmamız gerekiyor. Bu yolda çalışmalarımızı sürdürüyor ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için çaba gösteriyoruz" şeklinde konuştu.

Çıplak ve Özsoy, yarış öncesinde yelkenlerini ve ekipmanlarını test ederek son hazırlıklarını tamamlayacaklarını ifade ettiler.

Oluşturulma Tarihi: 9 Nisan 2024, Salı 15:22
Güncellenme Tarihi: 9 Nisan 2024, Salı 15:22
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
DİĞER İÇERİKLER
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.