TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kütahya'nın gururu Asude Sarı, Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonası için hazırlanıyor

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde yaşayan Asude Sarı, sağ ve sol bilek Türkiye birincisi olarak Avrupa şampiyonasına hazırlanıyor. 16 yaşındaki genç sporcu, mayıs ayında gerçekleşecek şampiyonaya, ilçe Gençlik Spor Tesisleri'nde antrenörüyle birlikte sıkı bir şekilde çalışarak hazırlanıyor.

Sarı, "Bu sporu iki yıldır yapıyorum. Türkiye Engelliler Bilek Güreşi Bedensel Engelli kategorisinde sağ ve sol bilek Türkiye birincisiyim. Mayıs ayında Slovakya'da düzenlenecek olan Avrupa şampiyonasına hazırlanıyorum. İlk üçe girerek ülkemi en iyi şekilde temsil etmek istiyorum" şeklinde konuştu.

Antrenörü Fatih Sam, Asude'nin başarısıyla gurur duyduklarını belirterek, "Samsun'daki milli takım seçmelerine katıldık ve Asude birinci olarak altın madalya kazandı. Şimdi Avrupa Şampiyonası'na hazırlanıyoruz. Umarım orada da başarılı olur ve ülkemizi en iyi şekilde temsil eder" dedi.

Asude'nin ailesi ise kızlarının başarısından dolayı gurur duyduklarını ifade ederek, ona desteklerinin her zaman devam edeceğini belirtti.

Oluşturulma Tarihi: 15 Nisan 2024, Pazartesi 15:33
Güncellenme Tarihi: 15 Nisan 2024, Pazartesi 15:33
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
DİĞER İÇERİKLER
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.