TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kuşadası Sokak Festivali'nde büyük coşku

Türkiye'nin “sokak” konsepti ile düzenlenen ilk tematik festivali olan Kuşadası Sokak Festivali ile kentin 9 farklı noktasında kurulan sahneler eğlencenin adresi oldu.

festival_ilkses (ilkses)

RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU

Gün boyunca Samos Müzik ve Dans Grubu, Rumeli Bandosu, Kuşadası Roman Bandosu, Aslıhan Parlak, Ege Kabalak Modern Meczup, Melih Gezmen ve Mete Çiftçi, Pandomim, Grafiti Wall, Ada Art Resim Atölyesi, Çınar Köy Zeybek ekibi, Aydın Büyükşehir Belediyesi Kadın Efeler, Let’s Swing, Pinions, Armillaria grupları vatandaşlara unutulmaz anlar yaşattı. Zaman zaman gösteri gruplarına da eşlik eden vatandaşlar renkli görüntüler oluşturdu.

OYUN_İLKSES

Kasım Yaman Parkı’nda çocuklar için düzenlenen etkinlikler ise festival coşkusunu iyice artırdı.

3 tenor_ilkses

3 TENOR SAHNE ALDI

Festivalin ikinci gününde İsmail Cem Dostluk ve Barış Meydanı’nda Türkiye’nin en başarılı tenorlarından Murat Karahan, Efe Kışlalı ve Hakan Aysev, “3 Tenor” isimli bir konserle sahne aldı. 30 kişiden oluşan senfoni orkestrası eşliğinde düzenlenen konserde seçkin bir repertuvar seslendiren ünlü tenorlar Kuşadası Sokak Festivali’nde bulunmaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade ettiler. Konseri KUSAV Başkanı Levent Köylü ve Ayhan Sicimoğlu ile birlikte izleyen Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ise festivale katılan herkese teşekkür etti. Yaklaşık 5 bin kişinin izlediği konserde alana sığmayan vatandaşlar da kaldırım ve yeni belediye binasının bahçesinden konseri dinledi. İHA

Oluşturulma Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar 09:01
Güncellenme Tarihi: 30 Temmuz 2023
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
DİĞER İÇERİKLER
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.