TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir'in başkan adayı zeytin fidesi dağıtıp oy istedi

İzmir'de büyükşehir belediye başkanlığına bağımsız olarak aday olan Yasin Demirkıran (35), Konak Meydanı'nda zeytin fidesi dağıttı.

Sahil Güvenlik Komutanlığında arama-kurtarma timinde görev yaptıktan sonra yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle mesleğini bırakan ve kendi iş yerini açan Demirkıran, 31 Mart yerel seçimlerinde bağımsız olarak İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu.

Seçim çalışmalarını tek başına yürüten Demirkıran, farkındalık oluşturmak amacıyla da Konak'taki Saat Kulesi önünde vatandaşlara zeytin fidesi dağıttı, oy istedi.

Demirkıran, gazetecilere, gençlerin umudu olmak için bağımsız aday olduğunu söyledi.

FARKINDALIK OLSUN DİYE...

Başkan adaylarının seçim sürecinde pankartlara, broşürlere çok büyük paralar harcadığını aktaran Demirkıran, "Ben büyük paralar harcayıp pankartlar bastırmak yerine hem farkındalık olsun hem de insanların bir dikili ağacı olsun diye zeytin fidesi dağıtmayı tercih ettim. Zeytin ağaçlarını elimden geldiğince bütçem yettiğince insanlara dağıtıp onların 5-10 yıl sonraki halini görmelerini istiyorum." dedi.

Hayalleri ve hedefleri olduğunu aktaran Demirkıran, "Yüzde 65'lik genç oyu olmasına rağmen yüzde 5'in altında genç aday var. Şu anda ben en genç büyükşehir belediye başkan adayıyım. Bugün de vatandaşlara zeytin fidesi dağıttım ve inanılmaz mutlu oldular. İnsanların gözlerindeki parıltıyı fark edebiliyorsunuz. Çok mutlu oluyorlar ve hepsinden de tek tek söz alıyorum. Bunu muhakkak dikmesi gerektiğini söyledim. Hepsi bana söz verdi." diye konuştu.

Oluşturulma Tarihi: 20 Mart 2024, Çarşamba 13:08
Güncellenme Tarihi: 20 Mart 2024, Çarşamba 13:08
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
DİĞER İÇERİKLER
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.