TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir’de metro isyan: Yolcular arızalanan metrodan inmedi

İzmir’de sabah saatlerinde metro arızalandı. Arızalanan metrodan indirilmek istenen yolcular, vagonları terk etmeyerek durumu protesto etti.

İzmir’de sabah saatlerinde metro arızalandı. Konak istasyonunda arızalanan metroda seyahat eden yolcular vagonları terk etmeyerek protesto gerçekleştirdi. Yolcuların bir kısmı metrodan inerken, bir kısmı ise "Vagonları terk etmeyin, ses çıkarın, hakkınızı arayın" diyerek eylem çağrısında bulundu. 

Makinisti dövmeye kalktılar

Gecikmeler nedeniyle sinirleri gerilen bazı vatandaşlar, metro kapısını tekmeleyerek tepki gösterdi. Özellikle makinistlerin 'bilerek hareket etmediği' düşüncesiyle sinirlenen bir grup, makinisti dövmeye kalkıştı. Bu olaylar, istasyonlarda ve vagonlarda gergin bir ortam oluşturdu. Konak İstasyonu'nda yaşanan kavga ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Ulaşım aksamaları ve yaşanan olaylar nedeniyle İzmir Metrosu'nda ciddi bir yoğunluk oluştu.

Öte yandan; İzmir Metro'dan yapılan açıklamada, "İzmir Metrosu'nda teknik bir nedenden dolayı seferlerimiz gecikmeli olarak devam etmektedir. Anlayışınız için teşekkür ederiz." ifadelerine yer verildi.

Oluşturulma Tarihi: 19 Mart 2024, Salı 09:51
Güncellenme Tarihi: 19 Mart 2024, Salı 09:51
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
DİĞER İÇERİKLER
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.