TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İZBAN'da karışıklık: Vatandaşlar isyan etti

GURBET YAVUKLU / İZBAN'da yaşanan arıza nedeniyle Kemer ile Alsancak arasındaki ring seferleri vatandaşın kafasını karıştırdı. Normalde Alsancak istikametine gitmesi gereken tren Kemer'de Tepeköy yönüne doğru gelince yoğun bir kalabalık oluştu. Kafa karışıklığı yaşayan vatandaşlar, duruma isyan etti

İzmir Banliyö'de (İZBAN) sabah saatlerinde Alsancak'ta yaşanan arızanın etkisi iş çıkış saatlerinde de devam etti. İZBAN'dan yapılan açıklamada Kemer durağı ile Alsancak arasında ring seferlerinin başlatıldığı duyurulmuştu. Fakat bu durum duraklarda aşırı yoğunluk oluşturdu ve yolcuların kafasını karıştırdı. Aynı durağa bir Tepeköy bir de Alsancak trenleri geldi.

Alsancak'tan Kemer durağına gelen trende yolcular Kemer durağında inerken tereddüt yaşadı. Tepeköy istikametine gitmek isteyen yolcular ise yanlışlıkla Alsancak trenine binmeye çalıştı. Durakta yapılan anons ve güvenlik görevlilerinin ikazları ise kafa karışıklığının giderilmesinde etkili olmadı. Oluşan yoğun kalabalıkta yetkililere isyan eden vatandaşlar ise mağdur edildiklerini savundu.

Oluşturulma Tarihi: 7 Mayıs 2024, Salı 18:28
Güncellenme Tarihi: 7 Mayıs 2024, Salı 18:28
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.