TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İstanbul’da Yunus şöleni: Eşsiz anlar sosyal medyayı salladı

Ramazan Bayramı tatilinde İstanbul Sarayburnu açıklarında, 2 yunus balığının metrelerce yükseğe zıpladığı anlar, sosyal medyada milyonlarca kez paylaşıldı. Alman amatör fotoğrafçı Johannes Moths'un Maltepe Sahili açıklarında yakaladığı bu olağanüstü anlar, izleyenleri büyüledi.

İstanbul'daki yunusları şehrin sembol yapıları ile bir araya getirerek eşsiz görüntüler yakalamaya çalışan Johannes Moths, bu kez Ramazan Bayramı tatilinde Maltepe Sahili açıklarında 2 yunusun metrelerce yükseğe zıpladığı anları kaydetti. Sosyal medyada en çok izlenenler arasına giren bu video, nadir bir anın yakalanmasını sağladı. Moths, yunusların hareketlerini daha etkileyici hale getirmek için ağır çekim tekniğini kullanarak görüntüleri yavaşlattı. Ayrıca, 150 gün boyunca çektiği diğer yunus görüntülerini bir araya getirerek seyrine doyumsuz bir klip oluşturdu.

Marmara Denizi'nde yunus balığı popülasyonunun artmasıyla birlikte, bu hayvanlar artık amatör ve profesyonel fotoğrafçıların ilgisini çekiyor. Moths'un belgesel tadında çektiği görüntüler, izleyenleri masalsı bir yolculuğa çıkarıyor ve doğanın güzelliklerini gözler önüne seriyor.

Oluşturulma Tarihi: 16 Nisan 2024, Salı 15:35
Güncellenme Tarihi: 16 Nisan 2024, Salı 15:35
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
DİĞER İÇERİKLER
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.