TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Depremi sonrası gökyüzünde şaşırtıcı görüntü

Tokat’ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremin ardından Sivas’ta gökyüzünde yaşanan olağandışı değişiklikler vatandaşları şaşırttı. Deprem sonrası gökyüzünün sararması ve Mammatus bulutlarının ortaya çıkması merak konusu oldu. Ayrıca, Sivas'ta da hissedilen depreme ait yeni güvenlik kamerası görüntüleri gün yüzüne çıktı.

Tokat’ın Sulusaray ilçesinde saat 18.11 sıralarında meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki deprem, çevre illerde de hissedildi ve bazı yapıları hasara uğrattı. Depremin 5.9 kilometre derinliğinde gerçekleştiği belirtildi.

Sivas'tan da hissedilen depremin etkisi, Gemerek ve Yıldızeli ilçelerinde güvenlik kameralarına yansıdı. Bu sarsıntıların ardından kent merkezinde gökyüzünün sararması ve Yıldızeli ilçesindeki Mammatus bulutlarının oluşması, vatandaşların dikkatini çekti ve merak uyandırdı.

Deprem sonrası yaşanan bu doğa olayları, bölgedeki insanlar arasında endişe ve şaşkınlık yarattı. Yetkililer ise bu durumun doğal bir fenomen olduğunu belirtirken, vatandaşlar ise olağandışı görünümüyle gökyüzünün sarsıntının ardından kendilerine ilginç bir manzara sunduğunu ifade ettiler.

Oluşturulma Tarihi: 19 Nisan 2024, Cuma 14:30
Güncellenme Tarihi: 19 Nisan 2024, Cuma 14:30
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
DİĞER İÇERİKLER
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.