TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Denizlispor U17, çift kale maç yaptı

Yeni sezonda TFF Elit B Ligi'nde mücadele edecek olan Denizlispor U17 Takımı, yeni sezon hazırlıklarını Doğan Demirci Sahası’nda Teknik Sorumlu Hüseyin Ateş yönetiminde yaptığı çift kale maç ile sürdürdü.

denizli_ilkses-5

PERFORMANSLARIYLA GÖZ DOLDURDU

Sıcak havaya rağmen genç horozlar performanslarıyla göz doldurdu. Teknik Sorumlu Hüseyin Ateş, çalışmaların gayet iyi gittiğini belirterek, “Arkadaşlarımın performansından gayet memnunum. Yeni sezona hazırlanıyoruz. Sakatlıksız iyi bir şekilde devam ediyoruz. Arkadaşlarım da benim söylediklerimi yapmaya çalışıyorlar. Gün geçtikçe daha iyi oluyorlar. Sezona inşallah iyi bir başlangıç yapacağız” dedi.

denizlispor_ilkses

HAZIRLIK MAÇI GİBİYDİ

Verimli bir çalışma içerisine girdiklerini anlatan Teknik Sorumlu Ateş, “Hazırlık maçı gibi oldu. Çift kale gayet iyi ve verimli geçti, gayet memnunum. İki takımdan da değişiklikler yaptım. İlk 11'e düşündüğüm arkadaşları aldım. Onları gördük. Herkesi görme fırsatım oldu. Çarşamba günü Altınordu ile bir hazırlık maçımız olacak. Önümüzdeki günlerde hazırlık maçlarımız artacak. Bu şekilde tempomuzu artırarak yeni sezona hazırlanmaya devam edeceğiz. Futbolcu kardeşlerim için oldu. Uzun bir süreç herkese şans gelecek. İnşallah gelişimlerini başarılı bir şekilde tamamlayıp A takımına çıkmalarını istiyorum” ifadelerini kullandı. İHA

Oluşturulma Tarihi: 15 Ağustos 2023, Salı 13:16
Güncellenme Tarihi: 15 Ağustos 2023
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.