TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bayram tatilinde Foça’ya akın

Havaların ısınması ve Ramazan Bayramı tatilinin 9 gün olmasıyla birlikte, İzmir'in turistik ilçesi Foça'da canlılık artıyor.

Foça, doğal güzellikleri, tarihi mekanları ve huzurlu koylarıyla hem doğa severlere hem de dinlenmek isteyenlere geniş olanaklar sunuyor. Özellikle denizi ve plajlarıyla ünlü Yeni Foça, bayramın ikinci gününden itibaren çevre il ve ilçelerden gelen ziyaretçilerin yoğun ilgisini çekiyor.

Tatilin tadını böyle çıkardılar

İlçe merkezine ve mahallelerine bayramın ikinci gününden itibaren yoğun bir araç girişi olduğu gözlemlenirken, Foça ’ya tatile gelenler, havanın ılık ve rüzgarlı olması sebebi ile çoğunlukla deniz kenarında, plajlarda ve kafelerde vakit geçirdi. Kimi vatandaşlar olta ile kıyıdan balık avladı, kumsalda çocukları ile vakit geçirdi, kimisi de gezerek tatilin tadını çıkardı. Günü birlik olarak bayram tatilini geçirmek isteyenler ise soğuk olmasına rağmen denize girmeyi tercih etti. 

Yaza göre sakin

Bayram tatili için Ankara’ dan ailesi ile birlikte Foça'ya gelen Volkan Aktaş, “Bayram tatilimizi değerlendirmek için Ankara’dan geldik. Deniz güzel, hava güzel, çocuklar ile birlikte denize giriyoruz, balık avlıyoruz. Tatilimizi böyle değerlendirmeye çalışıyoruz. Hepimiz için güzel bir tatil oldu. Mevsimden dolayı deniz biraz soğuk, denize girmekte zorlandık. Yaz dönemine göre şu an sakin, beklediğimizden daha az insan var. Fakat inşallah sezon açıldığında daha güzel olacak diye düşünüyorum” dedi

Oluşturulma Tarihi: 12 Nisan 2024, Cuma 12:02
Güncellenme Tarihi: 12 Nisan 2024, Cuma 12:02
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
DİĞER İÇERİKLER
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.