TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Babalar ve kızlar sahneye çıktı: 23 Nisan kutlamaları büyük beğeni topladı!

Hakkari, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104. yıl dönümünü coşkuyla kutladı. Kutlama etkinliklerinde dikkat çeken detaylardan biri ise babaların kızlarıyla birlikte sahne almasıydı.

Hakkari Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz'ın Atatürk heykeline çelenk sunumuyla başlayan kutlamalar, Hakkari Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Salonu'nda devam etti. Programın sunuculuğunu iki öğrencinin üstlendiği etkinlik, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

İl Müdürü Nurettin Yılmaz, yaptığı konuşmada Türkiye'nin modern çağın dinamiklerini doğru okuyarak bölgesi ve ötesindeki gelişmelere yön veren bir aktör olduğunu belirtti. Yılmaz, Türkiye'nin 23 Nisan 1920'de ilk meclisi açmasıyla başlayan tarihsel süreçte milli iradeyi ve demokrasiyi kıyasıya savunduğunu vurguladı.

Öğrencilerin farklı gösterilerinin ardından dikkat çeken anlardan biri, babaların kızlarıyla birlikte sahne almasıydı. "Babalar ve Kızlar" adlı gösteri büyük beğeni toplarken, program bu duygusal ve eğlenceli gösterinin ardından sona erdi.

Kutlama programına Hakkari Valisi Ali Çelik, Vali Yardımcısı Furkan Berberoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Onay, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Necip Çarıkcıoğlu, İl Emniyet Müdürü İdris Yılmaz, kurum amirleri ve protokol üyeleri katıldı.

Oluşturulma Tarihi: 23 Nisan 2024, Salı 15:36
Güncellenme Tarihi: 23 Nisan 2024, Salı 15:36
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
DİĞER İÇERİKLER
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.