TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şakir Özkayımoğlu: “Doğru işler yapıyoruz”

Göztepe Teknik Direktörü Şakir Özkayımoğlu, Bandırmaspor maçının ardından çok doğru işler yaptıklarını ifade ederek, “Oyuncular çok konsantre, soyunma odasında inanılmaz bir sevinç vardı” şeklinde konuştu.
Spor Toto 1. Lig’in 22. haftasında Göztepe, konuk ettiği Bandırmaspor’u 2-1 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Göztepe Teknik Direktörü Şakir Özkayımoğlu, istediklerini sahaya yansıttıklarını söyleyerek, “Bandırma çok önemli bir takım. Son 6 maçta 5 galibiyet 1 beraberlik aldılar” dedi.
Oyuncularını tebrik ederek konuşmaya başlayan Özkayımoğlu, “Çocukların hepsini tebrik ediyorum. Çok doğru işler yapıyoruz. Oyuncular çok konsantre ve çok bağlılar bu takıma; soyunma odasında inanılmaz bir sevinç vardı. Son cezalı maçımız. 15 gün sonra muhteşem taraftarımızla dönüyoruz. Bandırma çok önemli bir takım. Son 6 maçta 5 galibiyet 1 beraberlik aldılar. Merkezden başlattıkları atakları engellemek için çalıştık, bunda da başarılı olduk. Zor gol yiyen bir takımız. Bulduğumuz pozisyonları da değerlendirdik. Birkaç tane daha gol atabilirdik ve farklı bir sonuçta ortaya çıkabilirdi. Galip geldiğimiz için çok mutluyuz” dedi. İHA

Oluşturulma Tarihi: 28 Ocak 2023, Cumartesi 12:59
Güncellenme Tarihi: 28 Ocak 2023
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
DİĞER İÇERİKLER
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.