TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uşak Üniversitesi, iftarda depremzedeleri misafir etti

Uşak Üniversitesi Öğrenci Yaşam Merkezinde bulunan yemekhanede, Uşak'ta misafir edilen depremzedelere iftar verildi

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2023 09:45
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Uşak Üniversitesi, iftarda depremzedeleri misafir etti

Uşak Üniversitesi'nde düzenlenen iftar yemeği programına Vali Vekili Muammer Balcı, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kenan Taş, Genel Sekreter Doç. Dr. Sinan Gürcüoğlu, Senato Üyeleri, il protokolü ve iş insanları katıldı. 
 

Programda depremden etkilenen misafirlerle bir arada olmanın sevincini paylaşan Rektör Prof. Dr. Savaş, rahmet, mağrifet ve bereket ayı olan Ramazan-ı Şerifin birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin güçlenmesine vesile olmasını diledi.

''ZOR GÜNLERİ BİRLİK ve BERABERLİK İÇİNDE ATLATACAĞIZ''

Prof. Dr. Ekrem Savaş “Bu ramazan içimiz buruk. 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkez olmak üzere 11 ilimizi etkileyen depremde birçok kardeşimizi ahirete uğurladık. Cenab-ı Hak onlara rahmetiyle muamele etsin. Geride kalan kardeşlerimize sağlık, afiyetler ihsan etsin inşallah. Cenab-ı Hak hepimizi ramazanı hakkı ile değerlendiren kullarından eylesin. Cenab-ı Hak inşallah bizi kadir gecesine ve bayrama ulaştırsın. Depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Bu zor günleri birlik ve beraberlik içinde atlatacağız. İftara destek olan Uşaklı iş insanımıza da teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu. İHA
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.