TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Urla’da daha güçlü ve sağlıklı bir altyapı için çalışmalar sürüyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Başkan Tunç Soyer’in güçlü altyapı hedefi doğrultusunda Urla’da yeni altyapı projelerine imza atmaya devam ediyor. Yarımada’nın önemli ilçelerinden biri olan Urla, daha güçlü ve daha sağlıklı bir altyapıya kavuşuyor

Haber Giriş Tarihi: 11.01.2023 14:14
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Urla’da daha güçlü ve sağlıklı bir altyapı için çalışmalar sürüyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Başkan Tunç Soyer’in güçlü altyapı hedefi doğrultusunda Urla’da yeni altyapı projelerine imza atmaya devam ediyor. Yarımada’nın önemli ilçelerinden biri olan Urla, daha güçlü ve daha sağlıklı bir altyapıya kavuşuyor.

İZSU Genel Müdürü Ali Hıdır Köseoğlu, Genel Müdür Yardımcıları ve tüm İZSU Heyeti ile birlikte Urla ilçesinde devam eden çalışmaları inceledi.  Köseoğlu; Denizli, Gülbahçe, Çamlıçay, Zeytinalanı, Mareşal Fevzi Çakmak, Şirinkent, Kalabak ve Atatürk mahallelerinde muhtarlarla bir araya gelerek talepleri ve çözüm önerilerini görüştü.

Denizli mahallesinde yağmursuyu çalışmaları kapsamında yeni ızgara imalatları yapılıyor. Taşkın önleme çalışmaları kapsamında ise 85 ve 87 sokaklardan geçen derede temizlik ve ıslah projesi hayata geçiyor.

Mareşal Fevzi Çakmak mahallesinde yaklaşık 250 metrelik yağmursuyu imalatı yapılarak mahallede yaşanabilecek taşkın sorununun önüne geçiliyor.

Gülbahçe mahallesinde yaşayan vatandaşlara ek su kaynağı sağlayacak 3 yeni sondaj kuyusu için çalışmalar başladı.

Çamlıçay mahallesinde Sivrice deresi ıslah çalışmaları ve 800 metrelik yağmur suyu hattı imalatları için hazırlıklar devam ediyor.

Zeytinalanı ve Şirinkent mahallelerinden geçen Hamzaderesi’nde 2. etap ıslah çalışmaları en kısa sürede başlatılacak. HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.