TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

‘Umutsuz tek bir kişi gördüm’ dedi… Soyer zafer için net konuştu

CHP İzmir’in saha çalışmaları kapsamında dün güney ilçelerinde bir dizi etkinliğe katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer saha izlenimlerini aktardı ve “Umutsuz olduğunu söyleyen bir kişiye rastladım. Bir durum anketi yaparsam… Kazandık” dedi

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2023 08:11
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
‘Umutsuz tek bir kişi gördüm’ dedi… Soyer zafer için net konuştu

TENZİLE AŞÇI

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimi için geri sayım devam ederken siyasi partiler saha çalışmalarında vitesi artırdı.

Milletvekili aday listelerinin Yüksek Seçim Kurulu(YSK)’ya teslimi ardından, CHP İzmir’de aday tanıtımı ve seçim ofisleri açılışları için sahaya indi.

Aday tanıtım ve seçim ofisi açılışları kapsamında dün Urla, Seferihisar, Menderes ve Torbalı ilçelerinde ‘güney’ çıkarması yapılırken programların tamamına İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de katılarak vatandaşlara seslendi.

Eskiden Belediye Başkanlığı yaptığı ve Cittaslow unvanı kazandırdığı Seferihisar programının ardından saha izlenimlerini aktaran Soyer zafer için net konuştu.

ÇOK İYİ GELDİ BANA

10 yıl Belediye Başkanlığı yaptığı Seferihisar’da yeniden bulunmasını yorumlayan Soyer, “Ben havalara uçuyorum. O kadar mutlu oluyorum ki… Özellikle Seferihisar’da... Çok özledim. Fırsat bulup gelemiyordum. Ama burada eski dostlarımı, kardeşlerim adeta kardeşlerimi görmüş gibi oldum.  Çok iyi geldi bana” dedi.

İNSANLAR NEFES ALMAK İSTİYORLAR

Genel itibariyle saha izlenimlerini aktaran Soyer, yaşadığı bir anıyla ‘umut’ vurgusu yaparak, “Heyecan olağanüstü yüksek. Umutsuz olduğunu söyleyen bir kişiye rastladım mesela. O da ‘Ama seni dinledikten sonra umudum biraz yerine geldi’ dedi. Gerçekten öyle. Toplumda muazzam bir umut var. 20 senedir bastırılmış. Çıkmak istiyor. İnsanlar nefes almak istiyorlar. Siyasi, ekonomik, sosyal… Adına ne derseniz deyin nefes almak istiyorlar” diye konuştu.

BİR DURUM ANKETİ YAPARSAM…

Dün, kayyum yönetiminde olan Urla’da da olumlu reaksiyonlarla karşılaştıklarının altını çizen Soyer, ‘Kazanacağız’ diyerek “Çok pozitif, herkesin geleceğe dair çok net bir umudu var. Bu hikayenin değişeceğine dair bir umut var. Beklediğimin daha üstünde bir durum var. Ben bunu Kiraz’da da , Bayındır’da da, Ödemiş’te de gittiğim her yerde benim beklentimin üzerinde bir durum vardı. Bir durum anketi yaparsam… Kazandık” ifadelerini kullandı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.