TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

UEFA Pro Lisans antrenör eğitimi devam ediyor

Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Gelişim Direktörlüğü tarafından, UEFA Pro Lisans Antrenör Eğitimi 4. kez yüz yüze eğitim programı devam ediyor

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2023 11:26
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
UEFA Pro Lisans antrenör eğitimi devam ediyor

HÜSEYİN DEMİR 

UEFA Pro Lisans Antrenör Eğitim Programı'nın dördüncüsü düzenlenen yüz yüze eğitim programı devam ediyor. Türkiye Futbol Federasyonunun UEFA Pro Lisans antrenör eğitimi devam ediyor. Yapılan yüz yüze eğitim, Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde başladı.

OĞUZ ÇETİN AÇILIŞI YAPTI 
24 aday antrenörün katıldığı eğitimde, TFF Futbol Gelişim Direktörü Oğuz Çetin antrenör adaylarına bilgilendirme yaptı. Eğitimin ilk gününde sunumlarını yapan aday antrenörler daha sonra sahada teknik-taktik sunumlarıyla devam etti.
3 Haziran'da sona erecek olan UEFA Pro Lisans Antrenör Eğitim Programı'nın eğitim modülünde, Nur Mustafa Gülen, Sercan Görgülü ve Kemal Coşkun antrenör eğitimcisi olarak görev alıyor. UEFA Pro Lisans programı 2023 yılının Eylül ayında sona erecek.

PRO LİSANS NEDİR? 
UEFA tarafından üye ülkelerdeki futbol antrenörlerine verilen bir lisans türü. A ve B lisansına sahip antrenörler, 5 yıl boyunca birinci veya ikinci ligde bir takım çalıştırdıktan sonra pro lisans kursuna başvurup, kursu başarıyla tamamladıkları takdirde pro lisans almaya hak kazanıyorlar. 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.