TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

U-16 Kız Milli Takım Kocaeli kampını tamamladı

11-19 Ağustos 2023 tarihleri arasında İzmir’in ev sahipliğinde düzenlenecek 2023 FIBA 16 Yaş Altı Kızlar Avrupa Şampiyonası’na hazırlanan 16 Yaş Altı Kız Milli Takımı Kocaeli’de gerçekleştirilen hazırlık kampını tamamladı

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2023 08:20
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
U-16 Kız Milli Takım Kocaeli kampını tamamladı

HÜSEYİN DEMİR 

Başantrenör Olcay Orak yönetiminde Ay-yıldızlılar  kamp boyunca teknik, taktik ve kondisyon çalışmaları gerçekleştirdi. Koç Olcay Orak ve ekibi yoğun bir tempo içerisinde turnuva hazırlıklarını sürdürüyor. 

Uluslararası Basketbol Federasyonu (FIBA), 2023 yılı içerisinde düzenlenecek olan Erkekler ve kadınlarda U16’dan U20’ye kadar toplam 16 organizasyonun düzenleneceği yılda, İzmir’in de bir turnuvaya ev sahipliği yapacağını açıklamıştı. İzmir'in ev sahipliğinde düzenlenen FIBA Erkekler U-18 Avrupa Şampiyonası yoğun ilgi ile takip edilmişti. İzmir’in, U16 Avrupa Kadınlar Basketbol Şampiyonası’na ev sahipliği yapacağı turnuva, 11-19 Ağustos 2023 tarihleri arasında düzenlenecek.U16’da son organizasyona Portekiz’in Matosinhos kentinde düzenlenmişti. İspanya’yı mağlup eden Fransa son şampiyon oldu. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.