TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türkiye'nin en ilginç kulübü: hem sahibi hem kaptanı hem de futbolcusu

TFF 2. Lig ekiplerinden Çorum FK’yı satın aldığı ifade edilen futbolcu Murat Yıldırım, takımının Samsunspor ile oynadığı hazırlık karşılaşmasında sahaya kaptan olarak çıktı

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2022 11:27
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Türkiye'nin en ilginç kulübü: hem sahibi hem kaptanı hem de futbolcusu

Futbolcu Murat Yıldırım, futbolcusu olduğu Çorum Futbol Kulübü'nü satın aldı. Yıldırım, takımının hazırlık maçında sahaya çıktı. Kulübün sahibi olan Yıldırım, kaptan olarak takımına katkı sağladı. Samsunspor ile oynanan hazırlık maçında maça 11’de başlayan Murat Yıldırım, kaptanlık pazubandı ile sahaya çıktı. Çorum FK, Samsunspor ile oynadığı hazırlık karşılaşmasını 2-0 kaybetti.


Hollanda’da doğup büyüyen Murat Yıldırım, Türkiye’de kariyerine ilk kez Samsunspor’a transfer olarak adım attı. 4 sezon Samsunspor forması giyen Murat Yıldırım, ardından sırasıyla Bursaspor, Kayseri Erciyesspor, Gaziantep FK, Boluspor, Yeni Malatyaspor, Gençlerbirliği formaları giydi. Yıldırım, son olarak 2021 yılında memleketi olan Çorum FK’ya transfer olmuş, daha sonra da aktif olarak futbolculuk yaptığı Çorum FK’yı satın aldığı ifade edilmişti.
35 yaşındaki deneyimli futbolcu bu sezon Çorum FK’ya takım sahibi, kaptanı ve futbolcusu olarak hizmet edecek. İHA

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.