TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türk Telekom yarı finalde

Eurocup çeyrek final mücadelesinde Türk Telekom,  Ulm'u 86-76 yenerek adını yarı finale yazdırdı.  Telekom'un yarı finaldeki rakibi Prometey - Promitheas karşılaşmasının galibi olacak

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2023 11:03
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Türk Telekom yarı finalde

GURBET YAVUKLU

Ev sahibi Türk Telekom'da Jerian Grant ve Tyrique Jones 20 sayı, Axel Bouteille 18 sayı, Nathan Sestina ve Tony Taylor 12 sayıyla galibiyette önemli rol oynadı. Ulm  maça etiki başladı, Rakibi karşısında kötü başlayan Türk Telekom skor üretmekte zorlandı.  Bouteille ve Taylor ikilisiyle toparlanan Ankara ekibi farkı tek haneye çekti ve ilk çeyreği 14-22 ile tamamladı.

Grant ve Bouteille 18 sayı

İkinci çeyrekte Ulm farkı tekrar açmaya başladı. Skor üstünlüğünün sürekli el değiştirdiği maçta Ulm farkı 3'e çıkardı. Son hücumu değerlendiremeyen Telekom soyunma odasına 3 sayı geride gitti (34-37).Üçüncü çeyrekte ULM karşısında Telekom hücumda boyalı alanı kullanarak Tyrique Jones'tan verim aldı. Ulm skor üstünlüğünü bırakmadı. Bu çeyreğe etkili başlayamayan Telekom istediği hücum organizasyonlarını kuramadı.  

Telekom son çeyrekte geri döndü

Son bölümde geçiş hücumlarını ve hızlı hücunmları iyi değerlendiren Türk Telekom final periyoduna 50-57'lik skorla girdi.Son çeyreğe Dos Santos ve Zugic ile başlayan Ulm, Telekom'un savunmasına karşı skor üretmekte zorlandı. Telekom, Grant ve Bouteille'dan hücumlarla farkı eriterek öne geçti (67-63).Telekom mücadeleyi 86-76 kazanarak yarı finale çıktı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.